Ormancılara Alanda Eğitim - Son Dakika
Ekonomi

Ormancılara Alanda Eğitim

Ormancılara Alanda Eğitim

Düzce Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Samandere Orman İşletme Şefliğinde eğitim tatbikatı yapıldı.

20.02.2016 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Samandere Orman İşletme Şefliğinde eğitim tatbikatı yapıldı.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı Başkanlığında, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk, Düzce Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız, Gölyaka Orman İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, Orman İşletme Şefleri ve Muhafaza Memurları ile üretim işlerinde çalışan Samandere, Özyanık, Çatalçam, Çakırsayvan, Çınardüzü Köy ve Kooperatiflerin katılımıyla Üretim çalışmalarını ve İş Güvenliği konularını içeren eğitim tatbikatı Düzce Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Samandere Orman İşletme Şefliğinde yapıldı.

İki aşamalı olarak düzenlenen eğitimin birinci kısmında Samandere Orman İşletme Şefliği tensil bölmesinde, doğru ağaç kesme teknikleri, iş kanununa göre uyulması gereken hususlar, ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği ile ilgili bilgiler katılımcılara Bölge Müdürü Yardımcısı Şaban Bıyıklı ve Samandere Orman İşletme Şefi Abdullah Günaçar tarafından anlatılarak uygulamalı olarak gösterildi. Uygulamada karşılaşılan sorunların katılımcılar tarafından dile getirilip karşılıklı olarak değerlendirilmesinin ardından eğitimin birinci kısmı tamamlandı.

Öğleden sonra Beyköy Orman Emvali Deposunda devam eden eğitimin ikinci kısmında üretimde görevli tüm şef ve memurlara standardizasyon, ölçüm ve tasnif işlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılarak özellikle tomruk-kağıtlık ayrımının iyi yapılması gerektiği hususu vurgulandı. 2016 yılında belirlenen programların iş termin planında yer alan takvime uygun olarak gerçekleştirilmesi için tüm tedbirlerin bir an önce alınması ve uygulamaya geçilmesi talimatının ardından kazasız bir yıl geçirilmesi temennisi ardından eğitim sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ormancılara Alanda Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement