Ormancılara "Kişisel Gelişim" Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Ormancılara "Kişisel Gelişim" Eğitimi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantıdan dinleyici detayları Abdurrahman Sağkaya'nın açıklaması - Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Kişisel Gelişim-Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi" Bodrum'da başladı Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Kişisel Gelişim-Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi" Bodrum'da başladı.

29.02.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıdan dinleyici detayları

Abdurrahman Sağkaya'nın açıklaması - Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Kişisel Gelişim-Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi" Bodrum'da başladı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Kişisel Gelişim-Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi" Bodrum'da başladı.

Bodrum'daki bir otelde düzenlenen seminere, Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik başta olmak üzere, Muğla Bölgesinde görevli 200'den fazla görevli katıldı.

Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminerin ilk gününde, eski Orman Genel Müdürü Abdurrahman Sağkaya tarafından "Bilgi Çağında Değişim ve Liderlik" konusu anlatıldı.

Sunumun ardından gazetecilere açıklama yapan Sağkaya, katılımcılara "Bilgi çağında değişen dengeler nelerdir?", "Toplum ne şekilde değişiyor?", "Değişen Topluma Orman Genel Müdürlüğü nasıl cevap vermeli?" konularında bilgiler verdiğini söyledi.

Orman Genel Müdürlüğü'nün geleceği yakalamak için bu eğitimleri düzenlediğine işaret eden Sağkaya, "Geçmişte yapılanlarla geleceği oluşturmamız mümkün değil. Bugün mutlaka yeni şeyler yaparak ormanla toplumu birleştirmemiz lazım" dedi.

Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik de personelle bir araya gelmek, personelin bilgi ve becerilerini ön plana çıkarmak amacıyla eğitim düzenlediklerini kaydetti.

Çelik, Bodrum'da yaşanan sel felaketinin bir daha tekrarlanmaması için çalışma yapacaklarını belirterek, "İlçede yaşanan sel felaketi sonrasında sayın bakanımızın talimatı doğrultusunda, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa proje yapacağız" diye konuştu.

Yangın sezonu için 12 ay boyunca hazırlık içinde olduklarını ifade eden Çelik, kiralık yangın söndürme helikopterlerin mayıs ayı içerisinde bölgeye geleceğini ifade etti.

Çelik, orman yangınlarıyla mücadelede önemli bir kuvvet olan hava araçlarının faydalarının da çok büyük olduğuna dikkati çekti.

Seminerin, "İş Yaşamında İletişim Kalitesi", "Kamu İhale Mevzuatında Değişiklik" ve Uygulamaları" konularında 2 marta kadar süreceği bildirildi.

Ormancılara "Kişisel Gelişim" Eğitimi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ormancılara 'Kişisel Gelişim' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement