Ormanların Gençleştirilmesi" Projesi - Son Dakika
Güncel

Ormanların Gençleştirilmesi" Projesi

Ormanların Gençleştirilmesi" Projesi

Kırklareli Orman İşletme Müdürü Nüfer Yavuz, "Ormanların gençleştirilmesi" projesi i·çi·n çalışmaların devam ettiğini söyledi.

19.08.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Orman İşletme Müdürü Nüfer Yavuz, "Ormanların gençleştirilmesi" projesi i·çi·n çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında 358 hektar alanın gençleştirileceğini belirtti.

Projenin önemli olduğunu ifade eden Yavuz, "Orman İşletme Müdürlüğümüzün ormanlık alanları gençleştirme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, Dereköy, Değirmendere, Kirazpınar, Pınarhisar ve Üsküp şefliklerimiz de 178.1 hektar ormanlık alanda kayın gençleştirme çalışması yapıyoruz. Kofçaz, Dereköy, Değirmendere ve Kirazpınar'da 179.9 hektar ormanlık alanda meşe gençleştirme çalışmaları yapılıyor. Kırklareli'nde toplamda 358 hektar ormanlık alanda gençleştirme çalışmaları yapılmakta" diye konuştu.

Orman İşletme sınırları içerisinde yaşlı, gelişimi durmuş, çökmek üzere olan alanlarda çalışmaların devam ettiğini aktaran Yavuz, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ormanların Gençleştirilmesi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır
    16:17 AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin teşkilatının seçime hazır olduğunu açıkladı. Albayrak, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5 bin 700 teşkilat mensubunu görevlendirdiklerini belirtti. Seçimlerde problemsiz ve şaibeye mahal vermeden sonuçları takip edeceklerini ve gerektiğinde itirazda bulunacaklarını söyledi. Albayrak, belediye başkan adaylarıyla birlikte aylardır sahada çalıştıklarını ve Eskişehir'in gerçek belediyecilikle buluşmasına bir adım kaldığını ifade etti.

  • Kocaeli'deki bazı okullara Rekabet Kurulu'ndan ceza
    16:15 Kocaeli'deki bazı okullara Rekabet Kurulu'ndan ceza

    Rekabet Kurulu, Kocaeli'de faaliyet gösteren bazı okulların eğitim ve yemek ücretlerini birlikte belirlemek, öğretmen maaşlarını birlikte tespit etmek ve birbirlerinin öğretmenlerini istihdam etmemek suretiyle Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza verdi. My Kolej ve Nesibe Aydın okulları uzlaşma başvurularını kabul ederken, diğer okullarla uzlaşma süreçleri devam ediyor.

  • Bilecik'te firari hükümlü yakalandı ve cezaevine konuldu
    16:15 Bilecik'te firari hükümlü yakalandı ve cezaevine konuldu

    Bilecik'te kesinleşmiş 2 yıl hapis cezasıyla aranan firari hükümlü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki ve adliyedeki işlemleri tamamlanan hükümlü, cezaevine teslim edildi.

  • Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü, vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi
    16:15 Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü, vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi

    Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü, internet üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla ortak çalışma başlattı. İl Müftüsü Mehmet Taşcı tarafından verilen cuma namazı öncesi yapılan vaazda, siber dolandırıcılık konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, polisler de cami avlusunda vatandaşlara dolandırıcılığa karşı alınabilecek önlemleri içeren broşürler dağıttı.

  • AK Parti Siyaset Akademisi'nden 244 kadına sertifika
    16:11 AK Parti Siyaset Akademisi'nden 244 kadına sertifika

    Diyarbakır'da AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'AK Parti Siyaset Akademisi' programını tamamlayan 244 kadına sertifikaları takdim edildi. Programda konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Oya Eronat, siyaset akademisinin kadınlar için yapıldığını belirterek, Cumhurbaşkanı'nın kadınlara verdiği değeri vurguladı. Sertifikalar, depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına da verildi.


Advertisement