Ormanlı'da Çöken Yol Güvenli Hale Getiriliyor - Son Dakika
Yerel

Ormanlı'da Çöken Yol Güvenli Hale Getiriliyor

Ormanlı\'da Çöken Yol Güvenli Hale Getiriliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Belediyesi Başkanı Bayram Başol Sinitli Mahallesi mevkisinde geçmiş yıllarda heyelan yaşanan yolda tahkimat ve istinat duvarı yapıldığını söyledi.

10.11.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Belediyesi Başkanı Bayram Başol Sinitli Mahallesi mevkisinde geçmiş yıllarda heyelan yaşanan yolda tahkimat ve istinat duvarı yapıldığını söyledi.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, belde girişinde ki Sinitli Mahallesi mevkisinde geçmiş yıllarda çöken yolda gerekli çalışmalar yapılarak güvenli hale getirildiğini söyledi. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Başkan Başol "Sinitli Mahallesi mevkisi Ormanlı Beldesi girişinde toplamda yaklaşık 110 metre uzunluğunda ki karayolunun bir bölümü geçmiş yıllarda yaşanan heyelanlarla göçmüştü. Biz yolun güvenli hale gelmesi için Karayolları 15. Bölge Müdürümüz Hüsamettin Özendi'yi AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır ile ziyaret ederek, sorunu anlatmıştık. Karayolları yetkilileri heyelan olan yolda inceleme yaptıktan sonra Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu'nunda destekleri ile yolumuzda bir daha heyelan yaşanmaması için istinat duvarı ile birlikte tahkimat yapıldı. Çalışmalar artık son aşamaya geldi. Bundan sonra inşallah o bölgede bir daha sorun yaşanmayacak. Ben beldemize bu hizmetin yapılmasında emeği geçen Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu, Karayolları 15. Bölge Müdürümüz Hüsamettin Özendi, AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Sayın Fatih Çakır başta olmak üzere Karayolları Zonguldak Şube müdürümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başol, Ormanlı-Kızılcapınar ve Ormanlı- Alaplı arasındaki karayolunun genişletme çalışmalarının yapılması için girişimlerinin devam ettiğini belirterek, bu projenin de en yakın zamanda iyi bir noktaya geleceğine inandığını söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ormanlı'da Çöken Yol Güvenli Hale Getiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement