Ormanlıkları Gönüllü Temizleyen Çocuklar Kaymakam Nazlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ormanlıkları Gönüllü Temizleyen Çocuklar Kaymakam Nazlı'yı Ziyaret Etti

Ormanlıkları Gönüllü Temizleyen Çocuklar Kaymakam Nazlı\'yı Ziyaret Etti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin en büyük yaşam alanlarından biri olarak kabul edilen Ayvalık Adaları Tabiat Parkında düşüncesizce yerlere atılan pet şişe ve çöpleri toplayan minikleri Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı makamından kabul etti.

09.11.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz hafta Türkiye'nin en büyük yaşam alanlarından biri olarak kabul edilen Ayvalık Adaları Tabiat Parkında düşüncesizce yerlere atılan pet şişe ve çöpleri toplayan minikleri Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı makamından kabul etti.

Geçtiğimiz hafta Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları Grubu'nun (ASTED) görme engelli Genel Koordinatörü Namık Tuncel'in öncülüğünde, Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de destekleriyle gönüllü çevre temizliği yapan Nuri Zarplı İlkokulu'nun 20 öğrencisi; beraberlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Okul Müdürü Mithat Ergün ve Okul Öğretmenlerinden Evrim Yıldızhan'ın hazır bulunduğu ziyaret oldukça renkli geçti.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'nın minik öğrencileri babacan bir tavırla karşıladığı ziyarette, gönüllü minik öğrenciler büyükleri tarafından hoyratça kullanılan doğada bırakılan çöplerin hem ormanlardaki canlıların yaşamlarını risk altına aldığını hem de son derece kötü bir görüntüyü beraberinde getirdiğini ifade etti.

Kaymakam Nazlı da, minik öğrencilerin çok haklı olduğunu vurgulayarak kendisinin de sık sık Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'na giderek doğayla iç içe kalmaya çalıştığını belirtti.

Nuri Zarplı İlkokulu öğrencilerinin yapmış oldukları temizlik çalışmasını yakından takip ettiğini kaydeden Kaymakam Namık Kemal Nazlı, öğrencilerin Tabiat Parkı'na çöp kovaları koyulmasına ilişkin taleplerinin de değerlendirileceğini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ormanlıkları Gönüllü Temizleyen Çocuklar Kaymakam Nazlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement