Ormanpark, Kentpark ve Yenikentpark Ramazan Sofralarına Tüm Sakaryalıları Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Ormanpark, Kentpark ve Yenikentpark Ramazan Sofralarına Tüm Sakaryalıları Bekliyor

Ormanpark, Kentpark ve Yenikentpark Ramazan Sofralarına Tüm Sakaryalıları Bekliyor

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ’a ait işletmeler; Ormanpark, Kentpark ve Yenikent Park Ramazan sofralarına tüm Sakarya’yı bekliyor.

03.07.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ'a ait işletmeler; Ormanpark, Kentpark ve Yenikent Park Ramazan sofralarına tüm Sakarya'yı bekliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Ormanpark, Kentpark ve Yenikent Park Ramazan ayında da Sakaryalılara hizmet sunmaya devam ediyor. BELPAŞ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İşletmelerimizden Ormanpark'ta iftar ve sahurlarda; Kentpark, Korucuk Park ve Yenikent Park'ta ise iftarlarda vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz. Korucuk Park'ta ise iftar sonrası hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz. Sunulan hizmetin kalitesi ve ürün çeşitliliği ile tüm Sakarya'yı Ramazan sofralarına davet ediyoruz. İşletmelerimiz iftar menüleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımız için telefon listesi şu şekildedir: Ormanpark (291 08 78), Kentpark (273 19 81), Yenikent Park (250 10 10)" denildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ormanpark, Kentpark ve Yenikentpark Ramazan Sofralarına Tüm Sakaryalıları Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement