Örnek Evlada Keçiören Belediyesi'nden Destek - Son Dakika
Yerel

Örnek Evlada Keçiören Belediyesi'nden Destek

Örnek Evlada Keçiören Belediyesi\'nden Destek

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan nedeniyle yaptığı ev ziyaretlerinde örnek bir evlat hikayesiyle karşılaştı.

26.07.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan nedeniyle yaptığı ev ziyaretlerinde örnek bir evlat hikayesiyle karşılaştı. Ak, 77 yaşındaki Parkinson hastası felçli babasına bakan 57 yaşındaki Orhan Onsekiz'e belediye olarak destek olacaklarını kaydetti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın Ramazan ayında yaptığı ev ziyaretlerinde ilginç hayat hikayeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Başkan Ak'ın son olarak 19 Mayıs Mahallesi'nde ikamet eden Orhan Onsekiz'i ziyaretinde örnek bir evlat hikayesi yaşandı. 77 yaşındaki Parkinson hastası ve felçli babası Saadettin Onsekiz'e tek başına bakan 57 yaşındaki oğlu Orhan Onsekiz, "Babam uzun yıllardır Parkinson hastası. Birkaç ay önce de felç geçirdi. Sürekli hastaneye gitmemiz gerekiyor. Evde yemeği, temizliği gibi ihtiyaçlarını ben hallediyorum. Annemi kaybettik, eşim ile de 4 yıl önce ayrıldık. Allah'dan belediyemiz ve devletimiz yanımızda. Hastaneye gidip gelmek bizim için en büyük sorun olurdu ama ambulansımız geliyor ve bizi hastaneye getirip götürüyor. Ne zaman yardıma ihtiyacımız olsa ikiletmediler. Sadece Mustafa Ak 3 kez bizzati beni ve babamı ziyarete geldi. Bize destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Ak ise, medeni ve gelişmiş bir toplumun en önemli özelliklerinden birisinin yaşlılarına göstermiş olduğu ilgi ve alaka olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Orhan Bey'in bu örnek mücadelesinde yanında olmaktan sadece gurur duyarız. Onun ve ilçemizdeki tüm zor durumdakilerin mutluluğu, rahatı ve sağlığından sorumluyuz. Ayrıca biz sosyal belediyeciliğin lider belediyesi olarak yaşlılarımızın her türlü sıkıntısını gidermek için imkanlarını seferber etmiş bir kurumuz. Saadettin amcayı da asla yalnız bırakmayacağız. Mücadelemiz de Keçiören'deki her muhtaç kardeşimiz mutlu ve huzurlu olana kadar sürecek. Sıkıntısı, hastalığı ne olursa olsun Keçiören'de istisnasız hiç kimseyi yalnız bırakmayız. Tüm vatandaşlarımız önce Allah'a, sonra bize emanettir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Örnek Evlada Keçiören Belediyesi'nden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement