ORSİFED Başkanlığına Yılmaz Seçildi - Son Dakika
Yerel

ORSİFED Başkanlığına Yılmaz Seçildi

ORSİFED Başkanlığına Yılmaz Seçildi

Orta Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonunun ilk olağan genel kurulunda İbrahim Yılmaz başkanlığa seçildi.

27.05.2014 13:45  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orta Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu'nun (ORSİFED) ilk olağan genel kurulunda İbrahim Yılmaz başkanlığa seçildi.

Kentteki Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneği (KAYSİAD), Kayseri Perakendeciler Derneği (PERDER), Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER), Develi Sanayici ve İşadamları Derneği (DESİAD) ve Kayseri Genç Girişimciler Derneği'nin (KGGD) bir araya gelmesiyle kısa süre önce kurulan ORSİFED'in ilk olağan genel kurulu, Erciyes Üniversitesi'ndeki bir pastahanede yapıldı.

Kongreye TÜSİAD temsilcisi Boydak Holding Üst Yöneticisi Memduh Boydak ve federasyonu oluşturan derneklerin temsilcileri katıldı.

Genel kurulda ORSİFED Geçici Yönetim Kurulu'nun 2013 yılı faaliyet raporu okunarak, oybirliğiyle kabul edildi. Tüzükte yapılacak değişikliklerin de görüşülüp kabul edildiği genel kurulda üyelik aidatlarının 120 lira olması da kararlaştırıldı. Yönetim kurulu üyeliği seçimlerinde ise İbrahim Yılmaz başkanlığındaki tek liste, oy birliğiyle kabul edildi.

Seçimin ardından üyelere teşekkür eden başkan Yılmaz, yapacakları projelerle bölgelerinde ekonominin gelişmesine katkı vermeyi planladıklarını söyledi.

TÜSİAD temsilcisi Boydak ise ORSİFED yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, ORSİFED'ten beklentilerinin büyük olduğunu belirtti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ORSİFED Başkanlığına Yılmaz Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement