Ortaca Alt Geçitte Şüpheli Çanta Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Ortaca Alt Geçitte Şüpheli Çanta Korkuttu

Ortaca Alt Geçitte Şüpheli Çanta Korkuttu

Alt geçitte şüpheli çanta korkuttu MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir alt geçide bırakılan çanta, bomba olabileceği ihtimaliyle korkuttu.

16.01.2016 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alt geçitte şüpheli çanta korkuttu

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir alt geçide bırakılan çanta, bomba olabileceği ihtimaliyle korkuttu. Bomba uzmanın fünyeyle patlattığı çantadan okul malzemeleri çıktı.

Muğla- Fethiye Karayolu üzerinde, Bahçelievler Mahallesi Hükümet Konağı ve adliye binası yakınındaki alt geçide bırakılmış bir çantayı görenler, bomba olabileceği şüphesiyle, bugün saat 13.00'te, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, çevre güvenliğini aldı. Olay yerine bomba imha ekibi çağrıldı. Ayrıca Muğla- Fethiye Karayolu her iki yönü ulaşıma kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha ekibi, fünyeyle çantayı patlattı. Herhangi bir olumsuzluğun olmadığı anlaşıldı. Çantanın içinden defter, kitap ve okul malzemeleri çıktı. Patlatmanın ardından çantanın sahibi olan lise öğreticisi genç bir kız, olay yerine geldi. İsmi öğrenilemeyen çanta sahibi, alt geçide sprey boyayla yazı yazarken buradan geçen tanımadıkları bir kişiden tedirgin olup uzaklaştıkları sırada çantayı unuttuğunu söylediği öğrenildi. Yaklaşık 45 dakika kapanan Muğla- Fethiye Karayolu'nda ulaşım tekrar verildi. Oluşan araç kuyruğu kısa sürede eridi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca Alt Geçitte Şüpheli Çanta Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement