Ortaca Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Ortaca Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor

2014-2015 sezonunda şampiyon olarak BAL’a çıkan Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

18.08.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 sezonunda şampiyon olarak BAL'a çıkan Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan teknik direktörü Egemen Urhan ile yola devam kararı alan Ortaca Belediyespor, takıma yeni katılan sporcularla günde çift idman ve hazırlık maçlarıyla çalışmalarını sürdürüyor. İlk hazırlık maçında Denizli'nin Sarayköy takımına 1-0 yenilen siyah-beyazlı ekip, Ortaca Ahmet Ateş stadında oynadığı ikinci hazırlık maçında Denizli Kalespor karşısında sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.

Ortaca Belediyespor teknik direktörü Egemen Urhan, Süper Amatör ligden BAL'a çıkmak için üç sezondur maddi ve manevi anlamda ciddi emekler harcandığını söyledi. Ortaca Belediyespor'un BAL ligine çıkmayı hak ettiğini bütün Ege'ye gösterdiğini ifade eden Urhan, "bu başarıyı oyuncularımızla, teknik kadromuzla, idarecilerimizle ve seyircimizle birlikte gerçekleştirdik. BAL'da da kendimizi göstereceğiz, imkanlarımız ölçüsünde takımımıza yeni oyuncular kazandırdık. Ege'de, Ortaca'yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Günde iki idman ve yaptığımız karşılaşmalarla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ligde Ortaca'nın kolay lokma olmadığını hissettireceğiz" dedi.

Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Yıldırım ise, hazırlık maçları ve kamp süreciyle birlikte ligin başlamasını beklediklerini kaydetti. Yıldırım, "Denizli'nin temsilcileri Sarayköy ve Kalespor ile hazırlık maçları yaptık. Takımımız her geçen gün daha da iyiye gidiyor, yeni ve eski oyuncularımızın uyum sağlaması güzel bir gelişme. Bu yıl ilk defa çıktığımız BAL'da Ortaca olarak Ege'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement