Ortaca Belediyespor Sarayköy'e Hazır - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor Sarayköy'e Hazır

Ortaca Belediyespor Sarayköy\'e Hazır

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 10. Grupta bulunan Ortaca Belediyespor, Pazar günü sahasında ağırlayacağı Sarayköyspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

04.12.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 10. Grupta bulunan Ortaca Belediyespor, Pazar günü sahasında ağırlayacağı Sarayköyspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Geçen hafta Muğla'da Muğlaspor'dan puanla dönen siyah Beyazlı ekip, çıkışını devam ettirmek için Pazar günü Ortaca Ahmet Ateş Startında yapacağı karşılaşmada 3 puan alıp, çıkışını devam ettirmek istiyor.

Sarayköy Spor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladığını; maç saatini beklediklerini bildiren Teknik Direktör Egemen Urhan; "Bu güne kadar yaptığımız karşılaşmalarda sadece Kale Belediye Spor karşısını tam kadro olarak çıktık. İstediğimiz 3 puanı almıştık. Bundan sonraki yaptığımız karşılaşmalarda cezalı ve sakat futbolcularımızın çok olması sebebiyle istediğimiz sonuçları alamadık. Geçen hafta Muğla'da Şampiyon adaylarından Muğla Spor karşısında iyi bir oyun ortaya koyup, istediğimiz bir puanı alıp, Ortaca'ya döndük. Bu karşılaşmayı unutup, çıkışımızı devam ettirebilmek için sakat olan Cihan, Semih, Mert ve Yusuf gibi futbolcularımızın olmamasına çalışmalarımızı devam ettirip, Sarayköy Spor karşısında seyircimizin desteği ile ortaya iyi bir oyun koyup, 3 puanı alıp grupta üst sıralarda yer almak istiyoruz. Sarayköy Spor güçlü ve çok koşan bir takım. Hazırlıklarımızı bu yönde yaparak istediğimiz sonucu alacağımızı ümit ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor Sarayköy'e Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement