Ortaca Belediyespor Ümit Öztekin ile İmzayı Attı - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor Ümit Öztekin ile İmzayı Attı

Ortaca Belediyespor Ümit Öztekin ile İmzayı Attı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’ncu grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor, Teknik Direktör ve Kaleci Antrenörü ile imzaları attı.

18.06.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10'ncu grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor, Teknik Direktör ve Kaleci Antrenörü ile imzaları attı.

Ortaca Belediyespor, Teknik Direktör Ümit Öztekin ve kaleci antrenörü İsmail Kaya ile 2016-2017 sezonu için anlaşarak imzaları attı.

Kulüp tesislerindeki imza törenine Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen, Başkan Yardımcısı Aziz Abay, yönetim kurulu üyesi Ferhat Ontaş ile Teknik Direktör Ümit Öztekin ve kaleci antrenörü İsmail Kaya katıldı.

Futbolculuk hayatında hep Ege'de top oynamak istediğini söyleyen Teknik Direktör Ümit Öztekin, "bu bölgenin çok güzel olduğunu, iyi futbol oynandığını duyuyorduk. Geçen sene Ortaca'nın yaşadığı korkulu rüyayı görmemesi için çalışacağız" dedi.

Takımı başarıdan başarıya koşturmak için göreve geldiğini vurgulayan Öztekin, "yönetimin ve taraftarın desteği ile istikrarlı, heyecanlı güzel bir futbol ortaya koyan bir takım yaratmak istiyorum. Takımın şampiyon olup bu şehri ayağa kaldırmaması için bir sebep yok " diye konuştu.

Transfere geç başlama kaygılarının olmadığını dile getiren Öztekin, gelecek hafta bazı oyuncuları Ortaca'ya getirerek anlaşma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen ise, "geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için elimizden geldiğince dikkatli transfer çalışması yapıyoruz. Hocamızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Teknik direktörümüzün tavsiyeleri ve yönetimimizin çalışmaları doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor Ümit Öztekin ile İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Süleyman bulut: Süleyman abi başarılar dilerim ortaca sporu yakından takip ediyorum sanki kendim calistiroiyor gibiyim başarısında seviniyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement