Muğla'da İkinci Özgecan Vakası. Genç Kızı Boğup Kanala Attılar! - Son Dakika
Güncel

Muğla'da İkinci Özgecan Vakası. Genç Kızı Boğup Kanala Attılar!

Muğla\'da İkinci Özgecan Vakası. Genç Kızı Boğup Kanala Attılar!

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, kaybolan ve cesedi 3 gün sonra kanalda bulunan 18 yaşındaki C.K.'nın otopsisinde cinsel organında zorlama tespit edildi.

17.06.2015 21:57  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, geçen pazar gününden itibaren kayıp olan ve 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan 18 yaşındaki C.K., gözyaşları içinde toprağa verildi. Otopsisinde cinsel organında zorlama tespit edilen C.K.'nın, boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi.

İŞTEN ÇIKAN GENÇ KIZDAN BİR DAHA HABER ALINAMADI

Ortaca'nın Mergenli Mahallesi'nde yaşayan C.K., pazar günü, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi'ndeki restorandan, mesai bitiminin ardından ayrıldı. Genç kızdan daha sonra haber alınamadı. Dalyan'da kaldığı apart otele gitmeyen genç kıza cep telefonundan da ulaşamayan yakınları meraklanıp, aramaya başladı.

ÜZERİNDE SADECE İÇ ÇAMAŞIRI VARDI

Jandarma ve polise de kayıp ihbarıyla başvuran yakınlarının endişeli bekleyişi, salı günü son buldu. C.K.'nın cesedi, arama çalışmalarına katılan ablası Burcu Kaya tarafından Dalyan'ın Çandır Geçişi Mevkii'ndeki su kenarında bulundu. Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Kaya'nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BOĞULDUKTAN SONRA SUYA ATILMIŞ

Otopside C.K.'nın cinsel organında ise zorlama tespit edildiği ayrıca boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi.

ERKEK ARKADAŞININ İFADESİ ALINDI

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma; genç kızın son olarak görüldüğü erkek arkadaşı U.D.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Karakol Kumutanlığı'na götürüldü.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından C.K.'nın cenazesi ise bugün yakınlarına teslim edildi. Evinin önüne getirilen Kaya'nın naaşı saat 16.00'da kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

TABUTUNA VE MEZARINA GELİNLİK KONDU

Cenazeye, yakınları, arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı. Hiç evlenmemiş olan C.K.'nın tabutuna gelinlik örtüldü. Tabutu öpen yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Son yolculuğuna uğurlanan Kaya'nın tabutunun üzerindeki gelinlik mezarının üzerine kondu.

ABLASI PERİŞAN OLDU

Kız kardeşinin sudaki cesedi bulan ve perişan haldeki ablası 22 yaşındaki Arzu Kaya, "Arkadaşlarımla Dalyan'a gittik. Arkadaşlarımla oluşturduğumuz ekiple, aramaya devam edecektik. O sırada suyun üzerinde hareketsiz duran birini gördük. Dalyan'daki tekneciler, hareketsiz duran kişiyi kıyıya çıkardı. Tanığım tekneci susun deyince o anda anladım sudaki kişi kız kardeşim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Ben kardeşimin öldürüldüğünden şüpheleniyorum. Faillerinin bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesini ve en ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

BABA SUÇLULARIN BULUNMASINI İSTEDİ

Arıcılık ve çiftçilik yapan 50 yaşındaki Osman Kaya, "Ben kızımın cinayete kurban gittiğini düşünüyorum. Bize verilen bilgilere göre şu anda 3 kişi sorguya alındı olarak biliyoruz. Eğer onlar değil de bir başkaları ise de bir an evvel suçluların ortaya çıkartılarak adalete teslim edilmesini ve cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da İkinci Özgecan Vakası. Genç Kızı Boğup Kanala Attılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (85)

  • cengiz: Şınakli şaban diye yazan hayvan bende.mürdüm ama senin.gibi.düşünen hayvanların yüzünden bazen kürt olduğumdan utanıyorum bu olayın kürtlükle türklükle ne alakası var dangalak burda.söz konusu olan genç bir insanın hayatı belkide senin.gibi.düşünen hayvanın biri yapmıştır senin de.anan bacın eşin var bişey yazarken iyi düşün öyle yaz sen.ve senin gibi düşünenlerin yüzünden insanlar kürt lerden soğudu zaten sana.yazacak.daha çok şey var ama değmez sin neyse ölen.insana Allah rahmet eylesin ailesine de yüce RABBİM sabır versin 50 4 Yanıtla
  • ŞIRNAKLI ŞABAN: KÜRTLERDE BÜLE KÖTÜ OLAYLAR OLMAZ...EEE BİZ KÜRDÜZ BÜLE ŞEYLERE MÜSADE ETMEYİZ 6 46 Yanıtla
  • yorumsuz: en güzelini iran yapıyor bu tur pislikleri ortadan kaldırmak için 50 2 Yanıtla
  • #İdamGeriGelsin: ya şu mübarek ramazan ayında ne istediniz kızdan Allah topunuzun belasını versin sizin gibi şerefsizlerin. Ailesine Allah sabır versin çok kötü bir durum Allah bir daha kimseye yaşatmasın inşallah. 48 3 Yanıtla insan : amin.kımseye yaşatmasın acı bir son.ramazan ayında ne istedınız sözünüze karşılık yazmak istedım .aklı havada,hergun içen ,bayanların bıle agzı bozuk,eglence derdınde olan bir bölgede ne ramazanı bılsınlerkı ne saygı göstersınlerkı bozulan biz insanlar az keşke öbür tarafıda düşünerek yaşayabilsek degilmi... 1 1
  • Ak genç: YİNE BOZKURT CANILERININ İŞİ .. ÖZGECANLA AYNI AKIBET 15 32 Yanıtla
  • Peygamberler şehri diyarbekir: Ramazan-ı Şerif ayı mübarek olsun Allah kıza rahmet etsin.. şırnaklı hayvanı da Allâha havale ediyorum..Elhamdülillah müslümanım gerisi teferruat.. arabın aceme üstünlüğü yok ancak takva ile..Hz Muhammed sav. 43 2 Yanıtla
  • Kubilay: Kafayı mı yediniz ne alakası var kürtlükle türklükle...kendinize gelin...acı bir cinayet... 43 2 Yanıtla
  • ŞİYAR : BEN BODRUMDA MARMARİSTE ORTACADA SARU GERMEDE LÜKÜS OTELLERDE SAHİLDE DENİZDE ÇOK TÜRK KIZI TAVLAMIŞIM..ÇOK TAVLARDIM ÇOOOKKK.. İGÜZEL KIZLARDI.........BEN BODRUMDA MARMARİSTE ORTACADA SARU GERMEDE LÜKÜS OTELLERDE SAHİLDE DENİZDE ÇOK BEN BODRUMDA MARMARİSTE ORTACADA SARU GERMEDE LÜKÜS OTELLERDE SAHİLDE DENİZDE ÇOK TÜRK KIZI TAVLAMIŞIM..ÇOK TAVLARDIM ÇOOOKKK.. İGÜZEL KIZLARDI...........TÜRK KIZI TAVLAMIŞIM..ÇOK TAVLARDIM ÇOOOKKK.. İGÜZEL KIZLARDI............. 0 43 Yanıtla
  • OGUZHAN: Yapanin Allah belasini versin insallah 41 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement