Ortaca'da Avukatlardan Tayini Çıkan Hakime Veda Gecesi - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Avukatlardan Tayini Çıkan Hakime Veda Gecesi

Ortaca\'da Avukatlardan Tayini Çıkan Hakime Veda Gecesi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde görev yapan Asliye Hukuk Hakimi Ali Rüştü olgun ilçede görev yapan avukatlar tarafından düzenlenen gece ile yeni görev yeri Hatay’a uğurlandı.

20.06.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde görev yapan Asliye Hukuk Hakimi Ali Rüştü olgun ilçede görev yapan avukatlar tarafından düzenlenen gece ile yeni görev yeri Hatay'a uğurlandı.

Ortaca Asliye Hukuk Hakimi Alı Rüştü Olgun'un Hatay Altınözü'ne tayın olması nedeni ile Avukatlar tarafından veda gecesi düzenlendi. Muğla Barosu Ortaca Temsilcisi Av. Hasan İzmirlioğlu gecede yaptığı açıklamada "Kendisi ile üç yıl çok başarılı ve uyumlu çalıştık. Gerek kişiliği gerekse çalışkanlığı ile meslektaşlarımız arasında ve toplumda sevilen bir hakım olmuş ve saygınlık kazanmıştır. Kendisinin daha önce uzun yıllar avukatlık yapmış olmasının mesleki başarısında, sosyal ilişkilerindeki tutarlılık ve başarısında katkısı olduğu kanaatindeyiz. Kendisine bundan sonraki görev yerinde ve meslek hayatında başarılar diliyoruz " dedi.

Hakım Alı Rüştü Olgun ise "Ortaca'dan tayınım nedeni ile düzenlemiş olduğunuz gece için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizlere de çalışma hayatınızda başarılar dilerim" dedi.

Ayrıca Ortaca'da görev yapmakta olan Cumhuriyet Savcısı Kemal Aytan ve eşi Sulh Hukuk Hakimi olarak görev yapan Özlem Aytan'ın Batman'a tayın oldukları öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Avukatlardan Tayini Çıkan Hakime Veda Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement