Ortaca'da Festival Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Festival Coşkusu Devam Ediyor

Ortaca\'da Festival Coşkusu Devam Ediyor

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 20. Tarım, Turizm ve Çevre Festivali coşkusu 19 Mayıs Atatürk’e Anma ve Gençlik Spor Bayramı’yla birleşince ortaya renkli görüntüler çıktı.

20.05.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 20. Tarım, Turizm ve Çevre Festivali coşkusu 19 Mayıs Atatürk'e Anma ve Gençlik Spor Bayramı'yla birleşince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Tören alanında toplanan vatandaşlar Ortaca Anadolu Lisesi Boru Trampet Takımı eşliğinde Büyük Türk Bayrağı'nı açarak ilçe içinde 19 Mayıs Atatürk'e Anma ve Gençlik Spor Bayramı yürüyüşünü yaparak Atatürk Anıtı önüne geldi. Ortaca 20.Tarım, Turizm ve Çevre Festivali ile 19 Mayıs Atatürk'e Anma ve Gençlik Bayramı nedeniyle havai fişekler atılarak kutlandı.

Gecede ise önce sahne alan Erdem Sudabay Anadolu Rock Müzik Grubu kendi bestelediği şarkıları yanı sıra Cem Karaca ve Aşık Veysel'in bestelediği ve halk tarafından beğenilen şarkılarını okuyarak dinleyicileri eski zamanlara götürdü. Erdem Sudabay Anadolu Rock Müzik Grubundan sonra genlerin sevdiği Egecan Türkoğlu Rock Müzik Grubunun konseri izledi.

Gece geç saatlere kadar devam edip, konserlerin bitiminde de sanatçılara Ortaca ve festival alanına gelip, dinleyenler adına Ortaca Belediye Meclis Üyeleri Mahir Öztürk ve İsmail Milat tarafından festival anısına plaket ve çiçek verilip, teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Festival Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement