Ortaca'da Gıdaların Son Kullanma Tarihleri Kontrol Edildi - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Gıdaların Son Kullanma Tarihleri Kontrol Edildi

Ortaca\'da Gıdaların Son Kullanma Tarihleri Kontrol Edildi

Ortaca Belediyesi’nin Zabıta Ekipleri tarafından İlçe genelinde faaliyet gösteren parekende gıda satış yerlerinde satılan gıdaların son kullanma tarihleri kontrol edildi.

18.02.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca Belediyesi'nin Zabıta Ekipleri tarafından İlçe genelinde faaliyet gösteren parekende gıda satış yerlerinde satılan gıdaların son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Yapılan denetim ve kontroller hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Fahrettin Külahlı; "İlçemiz genelinde faaliyet gösteren perakende gıda satış yerlerine ürünlerin son kullanma tarihleri ile ilgili eğitim ve bilgilendirme çalışması yapıldı. Çalışmada işletmelerde bulunan ürünler kontrol edilirken işletme sahiplerini de bilgilendirildi. Denetimlerimiz devam edecetir. Çalışmalarımızda hedefimiz vatandaşlarımızın sağlıklı alışveriş yapmasına yardımcı olmaktır. Burada esas görev vatandaşlarımıza düşmektedir. Alış veriş yaparken tüm ürünlerin son kullanma tarihlerinin kontrol edilmesi; özellikle unlu mamuller, et ve süt ürünlerinde daha da dikkatli olunması gerekmektedir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Gıdaların Son Kullanma Tarihleri Kontrol Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement