Ortaca'da Şampiyonluk Şöleni - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Şampiyonluk Şöleni

Ortaca\'da Şampiyonluk Şöleni

Muğla Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak BAL’a yükselen Ortaca Belediyespor, Ortacalıları sokağa döktü.

13.04.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak BAL'a yükselen Ortaca Belediyespor, Ortacalıları sokağa döktü.

Ortaca Belediyespor'un doğrudan BAL'a yükselmesiyle Ortaca'da şampiyonluk şöleni yaşadı. En yakın rakibi Marmaris Belediyespor önünde 2 puan farkla lider olup, şampiyon olarak 2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL)'da yer alacak.

Muğla'da Üniversite karşısında aldığı galibiyet ile ilçeye dönen Ortaca Belediye Spor'lu futbolcular ve taraftarları ile konvoy halinde ilçede tur attıktan sonra meydanda davul zurna eşliğinde şampiyonluk şöleni yaptı.

Şampiyonluk şöleninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; "Uzun yıllar uğraşıp şampiyonluğu elde ettik. Hepimize hayırlı olsun. Hepimizin katkısı var. Yönetim olarak verilen uğraş, futbolcularımızın yağmur çamur demeden, takımını destekleyen tümümüzün emeği var, hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Ortaca Spor kulübünün kuruluşundan bu yana en genç taraftarımız ve en yaşlı taraftarımıza kadar hepinizin emeği vardır. Geçmişten bu güne kadar yöneticilik yapan, futbol oynayıp ve yönetici olarak bugünlere gelmesini sağlayan bütün ağabeylerimi teşekkür ediyorum. Ölenlere de rahmetle anıyor, hayatta kalanlara da sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Ortaca sadece futbolda değil, birçok potansiyele sahiptir. Sizlerin destekleriyle Ortaca çok büyük başarılara elde edecektir. Hepinize tebrik ediyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Metin Yıldırım da, "Üç yıldan beri uğraştığımız şampiyonluğu bu sezon elde ettik. Bunu başardık; Ortacamıza hayırlı olsun. Hepinizi öpüyor, kucaklıyorum. Daha nice başarılara hep beraber yaşayacağız. Buna inanıyorum."diye konuştu

Ortaca Belediye Spor'un Teknik Direktöre Egemen Urhan'da yaptığı konuşmada; " İki sene öncede buradaydım. Hiç yenilgi almadan lider olup, baraj maçında elenerek BAL'la çıkmayı kaçırmıştık. Bu sezon ise 5 maç için geldim. Şampiyon olduk, bunun gururunu yaşıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Teknik direktör Egemen Urhan ise, "İki yıl öncede buradaydım. Sezonu namaglüp bitirmemize rağmen baraj maçında kaybettik. Yarım kalan işimizi tamamlamak için Tekrar geldik; tamamladık. Futbolcularıma taraftarlarımıza kutluyorum. Bu başarı sadece futbolcuların değildir. İdarecilerimizin katkısı, taraftarlarımızın desteği ile buraya geldik. Yarım kalanın tamamlamanın gururunu yaşıyorum. İnşallah bu birlik beraberlik devam eder, Ortaca'yı en üst kısımlara kadar taşırız. Herkesi kutluyorum" dedi.

Futbolcuların davul zurna önünde oynamasından sonra şampiyonluk şöleni sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Şampiyonluk Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement