Ortaca Emniyeti İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ortaca Emniyeti İftarda Buluştu

Ortaca Emniyeti İftarda Buluştu

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

16.06.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü iftar yemeğine Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı J. Yzb. Haluk Türkoğlu, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Başkan ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

İftar yemeğinin ardından Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünden Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanan Polis Memuru Battal Şimşek ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli iken emekliye ayrılan Başpolis Güler Yıldız'a Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer tarafından plaket ve hediye verildi.

Ayrıca İşkur aracılığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ayşe Alıcı ve Ayla Çağlayan'a da çalışmalarının son bulması nedeni ile hediye verildi.

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, yaptığı konuşmada; "Tayin olan ve emekliye ayrılan arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Sizler bu ülkenin değişik yerlerinde görev yapıp şimdi Ortaca' da görevinizi ikame etmiş bulunuyorsunuz. Bizlerde burada Ortaca halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Ülkemizin zor yerlerinde ve burada görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ederken, şehit düşmüş personelimize Allah' tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Emniyeti İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement