İki Gün Sonra Evlenecekti, Kavgayı Ayırmak İsterken Öldü - Son Dakika
Güncel

İki Gün Sonra Evlenecekti, Kavgayı Ayırmak İsterken Öldü

İki Gün Sonra Evlenecekti, Kavgayı Ayırmak İsterken Öldü

Muğla'da, iki gün sonra düğünü olan Behzat Yağlı, işyerinde alacak verecek nedeniyle çıkan kavgayı ayırmak isterken av tüfeğiyle başından vurularak hayatını kaybetti.

18.10.2014 02:26  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, iki gün sonra düğünü olan Behzat Yağlı (27) işyerinde alacak verecek nedeniyle çıkan kavgayı ayırmak isterken av tüfeğiyle başından vurularak hayatını kaybetti. Olayı duyan Yağlı'nın yakınları sinir krizi geçirdi.

ALACAK KAVGASINDA TÜFEKLE ATEŞ EDİLDİ

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Ortaca meyve sebze halinde meydana geldi. Köyceğiz İlçesi'nde oturan Soner S. (37) iddiaya göre, yaklaşık 70 bin TL alacağı için hale gelerek, Mehmet Ç. (48) ile konuşmaya başladı. Alacağını isteyen Soner S., olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği ruhsatlı kısa namlulu av tüfeğiyle Mehmet Ç.'ye ateş etmek istedi.

YAĞLI, BAŞINDAN VURULARAK OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Behzat Yağlı ve işyerinde bulunan ikiliyi ayırmaya çalıştı. Bu sırasında Soner S.'nin elindeki tüfek ateş alarak kavgayı ayırmak için araya giren Behzat Yağlı'nın başına isabet etti. Yağlı, kanlar içinde yere yığılırken çevredekiller durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Behzat Yağlı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay sonrası zanlı Soner S. ile Mehmet Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Behzat Yağlı'nın cesedi yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

PAZAR GÜNÜ DÜNYA EVİNE GİRECEKTİ

Tartışmayı ayırmak için araya giren ve başından vurularak hayatını kaybeden Behzat Yağlı'nın pazar günü düğününün olduğu öğrenildi. Olayı duyarak hale gelen Behzat Yağlı'nın nişanlısı Belgin Çakar, sinir krizi geçirdi. Yağlı'nın izinli olmasına rağmen işyerinde olduğu ortaya çıktı.

ATEŞ EDEN KİŞİNİN AŞIRI ALKOLLÜ OLDUĞU SÖYLENDİ

Olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet Ç.'nin ilk ifadesinde "Soner S., normal bir şekilde iş yerime geldi ve aşı derece alkollüydü. Elinde gömleğe sarılı tüfek vardı. Birden büromun kapısını tekmeleyerek üstüme doğru yürümek isterken ben fırlayarak üstüne atladım.

İşyerinde bulunan birkaç arkadaşta müdahale etmek istedi. Elinden tüfeği almak isterken ateşledi ve çalışanım Behzat Yağlı vuruldu. İki gün sonra da düğünü vardı" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Gün Sonra Evlenecekti, Kavgayı Ayırmak İsterken Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • n.m: Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin.. 2 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement