Ortaca Kent Konseyi Kadın Meclisi Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Ortaca Kent Konseyi Kadın Meclisi Yeni Başkanını Seçti

Ortaca Kent Konseyi Kadın Meclisi Yeni Başkanını Seçti

Muğla’nın Ortaca ilçesinde kent konseyi kadın meclisi olağanüstü toplantısını yaparak yeni başkanını seçti.

22.08.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde kent konseyi kadın meclisi olağanüstü toplantısını yaparak yeni başkanını seçti.

Ortaca Kent Konseyi salonunda yapılan olağanüstü Kadın Meclisi seçimli toplantısına CHP İlçe Başkanı ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mehmet Sertkaya ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri katıldılar. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Divan Başkanlığına Mehmet Sertkaya, katip üyeliklere ise Cennet Özdemir ve Eda Beste Başdoğan seçildiler.

Kent Konseyi sekreteri Nilgün Şahin' in açılış konuşmasının ardından Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Divan Başkanı Mehmet Sertkaya yaptığı konuşmada "Kent Konseyi Başkanımız, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik Ankara'da olması nedeni ile toplantımıza katılamamıştır. Bizler kadın meclisinin bu güne kadar yaptığı çalışmaları yakinen takip ediyor ve destekliyoruz. Bugün burada yeni başkanımızı seçmek için toplanmış bulunuyoruz. Seçilecek olan Başkanımıza görevinde başarılar dilerim" dedi.

Ardından yapılan seçimde tek aday olan Gül Hınçal oy birliği ile Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına seçildi.

Hınçal, yaptığı teşekkür konuşmasında kendisine gösterilen desteğe teşekkür ederek kadın meclisinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada oluşturulacak birimler ile birlikte çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Diğer yandan Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde sağlık, istihdam, insan hakları, çevre, spor ve eğitim birimleri oluşturuldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Kent Konseyi Kadın Meclisi Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement