Ortaca Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Ortaca Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Ortaca Meslek Yüksekokulu\'nda Mezuniyet Sevinci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Ortaca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, mezuniyet kutlamasıyla diplomalarına kavuştu.

29.05.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Ortaca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, mezuniyet kutlamasıyla diplomalarına kavuştu.Ortaca Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet kutlamasına; Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu, CHP'li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Akça, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Önder Yıldırım ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Ortaca Meslek Yüksek Okul Müdürü Önder Yıldırım, "Okulumuz ilk mezunlarını 1996-1997 akademik yılında 23 kişiyle verdi. Bugün bu sayı 180'ne çıktı. Mezun olan öğrencilerimize bilimsel yeterlilik sağlamanın yanı sıra ülke menfaatlerini her zaman öncelemeyi ilke haline getirmeleri için de çalıştık. Kıymetli öğrencilerim sizlere gelecekteki iş hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Akça, "Ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli insanları yetiştirmekte azimli kararlı ve güçlüyüz. Bundan sonra da Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde iş bulabilecek öğrencileri yetiştirmeye devam edeceğiz. Üniversite olmanın gerçek amacı uluslararası olabilmektir. Gelecekte daha kaliteli eğitime devam edeceğiz" dedi. Okul birincisi Nurol Nurol Şahutoğlu da teşekkür konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri verildi. Ortaca Ofat Folklor ekibin gösterisi sonrasında mezun öğrencilere diplomaları verildi. Hep birden keplerini havaya atan öğrenciler, mezuniyet sevinçlerini aileleri ve öğretim görevlileriyle paylaştı. Tören sonrasında katılımcılara tavuklu pilav, ayran pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement