Ortaca Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Ortaca Protokolü Bayramlaştı

Ortaca Protokolü Bayramlaştı

Muğla’nın Ortaca ilçesi protokolünün bayramlaşma programı, Ortaca Kültür Parkta yapıldı.

17.07.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesi protokolünün bayramlaşma programı, Ortaca Kültür Parkta yapıldı.

Ortaca'daki bayramlaşma programına Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Garnizon Komutanı J. Yzb. Haluk Türkoğlu, kurum amir ve müdürleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

Düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, bayramın yöreye, ülkeye, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, "Bayramlar kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı özel günlerdir. Bugün burada bu duyguları hep beraber paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı kutluyor, sağlık ve afiyet içerisinde, sevdikleriniz ile birlikte nice bayramlar diliyorum" dedi.

Bayramlaşmanın ardından Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ile beraberindeki heyet Ortaca Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement