Ortadoğu Grup'ta Yaşama Dair Her Şey Elinizin Altında - Son Dakika
Güncel

Ortadoğu Grup'ta Yaşama Dair Her Şey Elinizin Altında

Ortadoğu Grup\'ta Yaşama Dair Her Şey Elinizin Altında

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev almak isteyenler için piyasa koşullarının altında vade oranları uyguluyor.

13.06.2014 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Zekeriyaköy'de 0.97 vade oranıyla 120 ay kredi kullanılabiliyor. Aralık 2014 sonunda tamamlanarak teslimlerin başlayacağı projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin 750 liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 1 milyon 59 bin 750 liradan başlıyor

Ortadoğu Grup tarafından yeşilin içinde sakin ve huzurlu bir yaşam arayanlar için inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, konut alıcısının bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için cazip fırsatlar sunuyor. Ortadoğu Grup, insan tabiatına en uygun yaşam alanı olan Zekeriyaköy'ün merkezinde yapımını hızla sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesinde ev alıcılarına piyasa koşullarının altında vade oranları uyguluyor.

İnşaatla ilgili süreci titizlikle yürüttüklerini belirten Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, "Zekeriyaköy'ün muhteşem doğal ortamında ev sahibi olmak isteyenlere banka kredili ödemede, 48 ay için yüzde 0.89, 60 ay için yüzde 0.92 ve 120 ay için yüzde 0.97 gibi avantajlı oranlardan kredi imkanı sağlıyoruz" dedi.

Doğru lokasyon, doğru fiyat

Zekeriyaköy'de 25 bin 360 metrekare alanda inşa edilen Merkez Zekeriyaköy'ün 106 konuttan oluştuğunu belirten Gür, "Projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor" diye konuştu. Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatının 733 bin 750 lira, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatınınsa 1 milyon 59 bin 750 liradan başladığını ifade eden Gür, bu fiyatlar üzerinden farklı ödeme alternatiflerine göre uygulanan kampanya avantajlarıyla ev alıcılarının bütçesini rahatlattıklarını açıkladı.

Yaşama dair her şey elinizin altında

Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye gören Aralık 2014 sonunda tamamlanarak ev teslimlerinin başlayacağı Merkez Zekeriyaköy, Zekeriyaköy Çarşısı'na 700 metre yürüme mesafesinde bulunuyor. Zekeriyaköy'ün iki ana giriş yolu üzerinde konumlandırılan Merkez Zekeriyaköy, eşsiz konumuyla öne çıkıyor. Yanı başında yer alan Göçmen's Ranch Binicilik Kulübü ve Zekeriyaköy Spor Kulübü, binicilikle veya tenisle ilgilenenlere yaz – kış benzersiz bir keyif sunuyor. Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan ve "Modern İpekyolu" olarak tanımlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim'e, Kuzey Marmara Otoyolu'na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli'ne ve Hacıosman- Taksim Metrosu'na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi'ne 11 dakika, Maslak'a 15 dakika, Mecidiyeköy'e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ortadoğu Grup'ta Yaşama Dair Her Şey Elinizin Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement