Ortahisar Belediye Başkanı Genç Kurban Alanını Denetledi - Son Dakika
Yerel

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Kurban Alanını Denetledi

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Kurban Alanını Denetledi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç beraberinde Başkan Yardımcıları Kemal Çoban ve Abdullah Uraloğlu ile Akyazı dolgu alanına kurulan kurban satış ve kesim yerinde incelemelerde bulundu.

22.09.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç beraberinde Başkan Yardımcıları Kemal Çoban ve Abdullah Uraloğlu ile Akyazı dolgu alanına kurulan kurban satış ve kesim yerinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç burada yaptığı açıklamada "Akyazı mahallemizde oluşturulduğumuz kurban alanında 260 büyükbaş hayvan çadırı ve 80 küçükbaş hayvan çadırı oluşturduk. Toplamda 340 adet çadır oluşturmuş olduk. Kurban satış alanlarında, sosyal tesislerden güvenliğe kadar her türlü ihtiyaç düşünülerek hizmet veriliyor. Giriş-çıkış kapılarında kontrol noktaları bulunuyor. Alanların güvenliği ise 24 saat görev yapan zabıta personeli tarafından sağlanıyor. Kurbanlık satış alanlarında ayrıca satıcıların ve alıcıların ihtiyaçları için her şey düşünüldü. Vatandaşlarımız kurbanını istediği gibi seçip güven içerisinde alabiliyor. İsterse kurbanını burada kestirebilecek. Kurban satıcılarının her türlü özel ihtiyaçlarını gidereceği bir hizmet alanı oluşturduk" dedi.

Satış alanında veterinerlik hizmetlerinin de verildiğini vurgulayan Başkan Genç "Satış alanımızda gebelik kontrolü yapılıyor. Bu kontroller sayesinde gebe hayvan satışına geçit vermiyoruz. Tarım il müdürlüğü görevlileri ve belediyemizin veteriner işleri müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışma ile vatandaşların güven içerisinde kurbanlıklarını alabilecekleri bir satış alanı oluşturmaya özen gösterdik. Buraya gelip satış yapan kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için de önlemler alındı. Burada bir lokanta ve kantin işletmesi yaptık. Sağlık kabinimizde onların sağlıklarıyla alakalı hizmetler veriliyor. Vatandaşlarımızın ibadetlerini rahat bir şekilde yerine getirmeleri için mescidimiz var. Zabıta hizmetleri için sürekli bir noktamız var. Burada başta zabıta müdürlüğümüzün gösterdiği özveriye teşekkür ediyorum. Belediyemiz çalışanlarının buradaki özverisi ve vatandaş odaklı hareket etmelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Buradan kurban bayramı öncesinde tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen kurbanlarımızı kent genelinde oluşturduğumuz 21 kesim noktasında keselim. Bunu özellikle istirham ediyorum. Bu noktada Trabzon ve Ortahisar halkının hassasiyetini iyi biliyorum" ifadelerinde bulundu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortahisar Belediye Başkanı Genç Kurban Alanını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement