Ortahisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu İkinci Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ortahisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu İkinci Toplantısını Yaptı

Ortahisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu ikinci toplantısını yaptı.

23.09.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu ikinci toplantısını yaptı.

Ortahisar Belediye Başkanlığı'nda, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Ahmet Aslanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kent konseyinin oluşumu, yönetim ilkeleri, organları, görev ve yetkileri ile çalışma usul ve esaslarını belirleyen çalışma yönergesi taslağı müzakere edilerek kabul edildi. Bu çerçevede kent konseyinde kadın meclisi, gençlik meclisi, çocuk meclisi ve engelliler meclisi kurulması da karara bağlandı.

Toplantının en önemli gündem maddelerinden biri olan çalışma gruplarının müzakeresi neticesinde şehircilikten sağlığa, turizmden ticarete birçok konuda farklı gruplar oluşturularak bu grupların başkanları seçildi.

Söz konusu gruplardan imar, şehircilik ve tarihi doku çalışma grubu başkanlığına Prof. Dr. Mustafa Kandil, çevre ve sağlık çalışma grubu başkanlığına Uzman Dr. Hasan Hamzaçebi, turizm ve tarım çalışma grubu başkanlığına Yahya Çavdar, eğitim, kültür, sanat ve spor çalışma grubu başkanlığına Sebahattin Bayrak, ulaşım, trafik ve altyapı çalışma grubu başkanlığına Mustafa Yılmaz Odabaş, ticaret ve ekonomi çalışma grubu başkanlığına Hasan Kamil Hayali, sosyal hizmetler çalışma grubu başkanlığına Zehra Temel ve AR-GE çalışma grubu başkanlığına Temel Korkmaz getirildi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ortahisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu İkinci Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement