Ortakentspor Başkan Kocadon'a Forma Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Ortakentspor Başkan Kocadon'a Forma Hediye Etti

Ortakentspor Başkan Kocadon\'a Forma Hediye Etti

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

19.11.2016 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdem Aydın, kulübün çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muğla Süper Amatör Lig'de dördüncü sırada olduklarını söyleyen kulüp başkanı Erdem Aydın, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti. Takımdaki genç oyuncuların oldukça azimli ve istekli olduklarını da belirten Aydın, "Genç futbolcularımızın kendilerine örnek aldıkları, üçüncü ligdeki gururumuz Bodrumsporumuza da başarılarının devamını dilerim." dedi.

Başkan Mehmet Kocadon ise Bodrumspor'un üçüncü ligde lider olmasından ve mahalle takımlarının liglerindeki inançlı ve azimli mücadelelerinden dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, "Erdem Başkanımın da dediği gibi mahalle takımlarımızın ekonomik bütçeleri oldukça kısıtlı. Hatta yok denecek kadar az. Bodrum Belediyesi olarak spor etkinliklerine, imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Ziyaret sonunda Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takım Kaptanı Mustafa Balcıoğlu, üzerinde "Mehmet Kocadon" yazılı "48" numaralı formayı, Başkan Kocadon'a hediye ederek tüm takım arkadaşları olarak kendisine teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortakentspor Başkan Kocadon'a Forma Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement