Ortaklar Gençlikspor'da Milli Tepki - Son Dakika
Yerel

Ortaklar Gençlikspor'da Milli Tepki

Ortaklar Gençlikspor\'da Milli Tepki

Geçtiğimiz sezon U 13 kategorisinde Aydın’da derece alan ve Ege Bölge Şampiyonası’nda Aydın’ı tmsil eden takımlar arasında yer alan Ortaklar Gençlikspor, U 14 kategorisi mili takım seçmelerine çağırılmamalarına tepki gösterdi.

08.10.2014 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon U 13 kategorisinde Aydın'da derece alan ve Ege Bölge Şampiyonası'nda Aydın'ı tmsil eden takımlar arasında yer alan Ortaklar Gençlikspor, U 14 kategorisi mili takım seçmelerine çağırılmamalarına tepki gösterdi.

Geçen sezon eşi Dilek Kav ile birlikte kurdukları Ortaklar Gençlikspor'un U 13 takımı ile Aydın'da namağlup olarak şampiyon olduklarını hatırlatan Barış Kav, "Grubumuzda namağlup şampiyon olduk. Daha sonra play off gruplarında yılların profesyonel takımlarının altyapılarını geçerek şampiyon olduk. Ortaklar Mahallesi'nden çıkardığımız takımla yaptığımız iş 2000'de Galatasaray'ın aldığı UEFA Kupası'nı almaktan daha zor bir iş. Bütün sporcularımız ilk kez lisans çıkarmasına rağmen destan yazdılar" dedi.

Sıfır maliyet ve köyden çıkan bir takımın nasıl Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor'u yendiğini iyi değerlendirmek gerektiğini belirten Barış Kav, "Ege Bölge şampiyonasında 10'a yakın antrenörü bulunan Altınordu'yu yendi. Dört oyuncumuzu profesyonel takımlar oyuncularımızı istedi. Ancak oyuncularımızı vermedik. Bu yıl da U 14 liginde bizimle beraber çalışacaklar. Milli takım Ege Bölge Karması seçmelerine hiçbir oyuncumuz çağrılmadı" diye konuştu.

PRATİK VE TEORİK YÖNÜNE HAKİMİM

Geçen yıl ki takımdan santrafor oyuncuları Serkan'ın ve stoperlerinin Avrupa'da oynayacak yeteneğe sahip olduğuna dikkat çeken Barış Kav, şunları söyledi: "Bizim kulisimiz doğal olarak kuvvetli değil. Bu seçimleri kimler yapıyorsa daha dikkatli olsun. Profesyonel futbol oynamış, futbolun pratik ve teorik yönüne hakim bir insanım. Bu çocukların göz ardı edilmesi bizi üzdü. Başarısız insanların başarısızlığı görülmesin diye bizler ve sporcularımıza kayıtsız kalınıyor.Sadece Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyesporlu oyuncular seçmelerde maç yaptı. Bizim oyuncularımızın karmaya gitmeleri için illa ki Aydınspor 1923 veya Nazilli Belediyespor'da mı olmaları gerekiyor. Bizim çocuklarımız neden göz ardı ediliyor" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaklar Gençlikspor'da Milli Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement