Ortaköy Yetimhanesinde Zuhal Olcay Konseri - Son Dakika
Magazin

Ortaköy Yetimhanesinde Zuhal Olcay Konseri

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, Beşiktaş’ta bulunan eski Ortaköy Yetimhanesinde “1. Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali” kapsamında konser verdi.

07.05.2016 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, Beşiktaş'ta bulunan eski Ortaköy Yetimhanesinde "1. Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali" kapsamında konser verdi.

Beşiktaş Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali kapsamında ünlü Şarkıcı Zuhal Olcay konserini eski Ortaköy Yetimhanesi bahçesinde düzenledi. Festival kapsamında kullanılmayan yetimhanenin dört bir tarafı mimarlar ve tasarımcılar tarafından çiçeklerle donatıldı. Konser öncesi vatandaşlar yetimhaneyi gezerek ilginç çiçek tasarımlarıyla fotoğraf çektirdiler. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın konuşmasının ardından Olcay, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. En sevilen şarkılarından "Ankara'da Aşık Olmak, Sevda Kuşun Kanadına, Eksik Bir Şey ve Ölsem de Bir Kalsam da Bir' şarkılarını da seslendiren Olcay, Beşiktaşlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

"HEP POZİTİF MESAJLAR VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Festivalin açılış konserinin Ortaköy yetimhanesinde yapılmasının önemine dikkat çeken Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Buradaki yetimhane çağlar boyunca kendisine sığınan her kim olursa olsun sahip çıktığının bir nişanesidir. Barışmak temasını ortaya çıkardığımız festivalimiz için bu mekan son derece önemlidir. Bölgemizde büyük acılar yaşadığımız bir dönemde topluma hep pozitif mesajlar vermeye çalışıyoruz. Toplumda çiçek ve doğa sevgisini arttırmayı hedefliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ortaköy Yetimhanesinde Zuhal Olcay Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement