Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Personeli Eğitim Semineri Mersin'de Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Personeli Eğitim Semineri Mersin'de Yapılıyor

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Personeli Eğitim Semineri Mersin\'de Yapılıyor

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü personeline yönelik ‘Eğitim Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar Semineri’ Mersin’de yapılıyor.

16.04.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü personeline yönelik 'Eğitim Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar Semineri' Mersin'de yapılıyor.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nde görev yapan idareci ve personele yönelik düzenlenen seminer, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nde başladı. Seminerin açılışına Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül de katıldı.

Seminerde konuşan Ortaöğretim Genel Müdürü Türk, personelin gelişimine katkı sağlamayı, motivasyonunu artırmayı önemsediklerini, bu kapsamda Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Ortaöğretim Genel Müdürlüğü personelinin tamamına yakınını Mersin'de eğitime aldıklarını söyledi. Bu uygulamayı sonraki dönemlerde de devam ettirmeyi planladıklarını kaydeden Türk, seminere katılan personele seslenerek, "Bu seminerden sonra Ankara'ya daha yüksek moral ve istek ile gelmenizi bekliyoruz. Bireysel başarıların kurumsal başarılara dönüşmesi adına ilgili arkadaşlarınızla öğrendiklerinizi paylaşmanız, bundan sonraki çalışmalarınız için hepimize katkı sağlamış olur" dedi.

İl milli Eğitim Müdürü Gül de eğitimle ilgili bilgi vererek, Mersin'de 11 bin 837 derslikte 373 bin öğrencinin eğitim görmekte olduğunu, bunun 98 bininin ortaöğretim öğrencisi olduğunu belirtti. Göreve geldiği tarihte mesleki eğitimde yüzde 26 olan okullaşma oranını, yaptıkları çalışmalarla yüzde 51 seviyesine taşıdıklarını ifade eden Gül, Mersin'in Avrupa Birliği, SODES ve TÜBİTAK benzeri proje çalışmalarında da ülke düzeyinde isim yapan, uluslararası çapta ise aranan bir ortak haline geldiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından 5 gün sürecek eğitim programı başladı. Seminer süresince kursiyerlerin alanlarında uzman eğiticilerden stres yönetimi, protokol kuralları, etkili iletişim ve yönetim konularında eğitim alacakları bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Personeli Eğitim Semineri Mersin'de Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement