Oruç Tutmak İçin Gece Çalışıyorlar - Son Dakika
Güncel

Oruç Tutmak İçin Gece Çalışıyorlar

Görüntü Dökümü: Gece çalışan işçiler İşçilerden Eyyüp Bel'in konuşması Karlıova Belediyesi Zabıta Amiri Metin Bingöl'ün konuşması Oruç tutmak için gece çalışıyorlar Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ramazan ayı dolaysıyla oruç tutan işçiler gece çalışıyor, gündüz dinleniyor Ramazan ayı dolaysıyla Bingöl'ün Karlıova ilçesinde oruç tutan işçiler gece çalışıyor.

18.06.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü:

Gece çalışan işçiler

İşçilerden Eyyüp Bel'in konuşması

Karlıova Belediyesi Zabıta Amiri Metin Bingöl'ün konuşması Oruç tutmak için gece çalışıyorlar

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ramazan ayı dolaysıyla oruç tutan işçiler gece çalışıyor, gündüz dinleniyor

Ramazan ayı dolaysıyla Bingöl'ün Karlıova ilçesinde oruç tutan işçiler gece çalışıyor.

Karlıova ilçesinde havaların ısınmasından dolayı oruç tutan belediye ve inşaat işçileri, gece çalışmaya başladı.

Karlıova Belediyesi'nin parke işini yapan işçiler ile Karlıova Ulu Cami inşaatında çalışan işçiler, oruçlarını açtıktan sonra sabah namazına kadar çalışıyor, gündüz de dinleniyor.

Karlıova Belediyesi Zabıta Amiri Metin Bingöl, halkın mağdur olmaması için ramazan ayı gerekçesiyle çalışmalarına ara vermediklerini anlatarak, parke döşeme işini yapan işçilerle gece çalışma kararı aldıklarını bildirdi.

Belediye olarak gece yapılan çalışmaları denetlediklerini ifade eden Bingöl, "Sahurumuzu yaptıktan ve sabah namazını kıldıktan sonra arkadaşlarla dinlenmeye geçiyoruz." diye konuştu.

İbadetlerinin aksamaması için gece çalışmayı tercih ettiğini belirten işçilerden Eyyüp Bel de ramazan ayının gelmesinden dolayı gece çalışma kararı aldıklarını söyledi.

"Gündüz oruçlu halimizle güneş sıcaklığı altında çalışmamız çok zor oluyor. Bizler de arkadaşlarla iftarımızı açtıktan sonra mahalle aralarına kilitli parke taşlarını döşüyoruz." diyen Bel, sabah namazından sonra da dinlendiklerini kaydetti.

Oruç Tutmak İçin Gece Çalışıyorlar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oruç Tutmak İçin Gece Çalışıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement