Oryantal Didem, İbo ile Yaşadığı Polemik Hakkında Konuştu - Son Dakika
Magazin

Oryantal Didem, İbo ile Yaşadığı Polemik Hakkında Konuştu

'Her Şey Dahil' programına konuk olan Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'le yaşadığı polemikle ilgili açıklamalar yaparak "İmparator'un yanından ailem için ayrıldım" dedi.

06.10.2014 15:48  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Tatlıses, eski oryantali Didem Kınalı'yı nankörlükle suçlamıştı. Kınalı'nın 'Sahneden ne kazandıysam yarısını Tatlıses'in şirketine ödedim' açıklamasına kızan Tatlıses, Twitter'da "Ulan ne vicdansız adammışım be! Senin de canın sağolsun kızım... İbo Show'Dan 2 milyar al sonra Almadım de... Kör ol, nankör olma. İki sene oturdun kira mı aldık!" diye yazmıştı.

"İBRAHİM BEY BENİM HUYUMU BİLİR"

Didem, 'İbrahim bey benim huyumu bilir. Ben dobracı bir kızım yalan söyleyemem. Fakat ben tek başıma olsam benim kazandığım para bana hayli hayli yeterdi. Tek başıma geçiniyor olsaydım herhalde Sabancı'ya yaklaşmıştım. Şimdi benim bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var.' dedi.

Oryantal Didem, İbo ile Yaşadığı Polemik Hakkında Konuştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Oryantal Didem, İbo ile Yaşadığı Polemik Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan: Ibrahim tatlisesin cok hatalari var kesinlikle ama sunuda unutmamak lazim didemi didem eden yine iboydu cok destekledi paralari kazandirdi sohret etti hanim efendi sonra sirtini dondu simdide ondan kotusu yok iste camia iste nankorluk diz boyu. . . didem eski halinden cok uzak estetik harikasi olmus paralari bulunca bol basti estetigi oda ibonun sayesinde iste. . . didem hanim nerden geldigini unutma 3 0 Yanıtla

Advertisement