Oryantiring İl Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Oryantiring İl Şampiyonası Sona Erdi

Oryantiring İl Şampiyonası Sona Erdi

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Oryantiring İl Şampiyonası’nda dereceye giren okul ve sporcular belirlendi.

07.04.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Oryantiring İl Şampiyonası'nda dereceye giren okul ve sporcular belirlendi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen, Okullar Arası Oryantiring İl Şampiyonası, Adnan Menderes Üniversitesi Oryantiring Parkurunda oynanan müsabakalarla sonuçlandı. Bu yıl ikincisi yapılan müsabakalara yoğun bir ilgi oldu. Müsabakalara Küçükler kategorisinde 7'si erkek ve 5'i kız 12, Yıldızlar kategorisinde 9'u erkek ve 9'u kız 18 ve Gençler kategorisinde 15'i erkek ve 13'ü kız 28 takım olmak üzere toplam 58 sporcunun ve 12 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Kıyasıya geçen müsabakalar sonucunda Genç Erkekler kategorisinde İncirliova Spor Lisesi birinci, Efeler Anadolu Lisesi ikinci ve Özel Kocatürk Aydın Sağlık Meslek Lisesi üçüncü oldu. Genç Kızlar kategorisinde birinciliği Efeler Anadolu Lisesi, ikinciliği Özel Kocatürk Aydın Sağlık Meslek Lisesi ve üçüncülüğü de Söke Anadolu Lisesi elde etti. Yıldız Erkekler kategorisinde Osman Yozgatlı Orta Okulu birinci, Acarlar Orta Okulu ise ikinci; Yıldız Kızlar kategorisinde Osman Yozgatlı Orta Okulu birinci, Acarlar Orta Okulu ikinci; Küçük Erkekler kategorisinde Osman Yozgatlı Orta Okulu birinci ve Acarlar Orta Okulu ikinci; Küçük Erkekler kategorisinde ise Osman Yozgatlı Orta Okulu birinci ve Acarlar Orta Okulu da ikinci oldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımların kupalarını Oryantiring İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Şaheser Güneş, Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş, Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal, Yrd. Doç. Dr. Halil Tanır, Yrd.Doç. Dr. Mehmet Özdemir, Öğretim Görevlileri Nermin Gürbüz, Alev Yenal, Necmettin Parlak ile Okul Sporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar tarafından verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oryantiring İl Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement