Osb'den Bir İlk Daha - Son Dakika
Yerel

Osb'den Bir İlk Daha

Osb\'den Bir İlk Daha

43 milyon 200 bin metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olan Gaziantep OSB’de bir ilke daha imza atıldı.

09.06.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

43 milyon 200 bin metrekarelik alanı ile Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olan Gaziantep OSB'de bir ilke daha imza atıldı. Kısa adı OSBÜS olan, OSB içi ücretsiz ulaşım servisi hizmete girdi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte alınan kararla ile OSB çalışanlarına ulaşımda kolaylık sağlamak için OSBÜS ücretsiz ulaşyım servisinin hizmete girdiğini belirtti. Bölgeye ulaşımın hayli zorlu olduğunu vurgulayan Köken, "Organize Sanayi Bölgesinin çok büyük bir alanda kurulu olması itibariyle, bölge içerisinde hizmet vermekte olan toplu taşıma araçları güzergahlarının dışına çıkamamakta ve uzak noktalara ulaşım sağlanamamaktaydı. OSBÜS' ün amacı fabrikalara gitmek isteyen vatandaşlarımız ve çalışanlarımızı maddi, manevi ve olarak desteklemek ve ücretsiz ulaşımdan istifade etmelerini sağlayabilmek olduğunu söyledi. Böylelikle OSBÜS' den faydalanacak vatandaşlarımız ücretsiz olarak sanayi bölgesinin her noktasına ulaşabilecekledir" dedi.

OSBÜS çalışma ve hareket saatlerinden bilgi veren Köken, "Bölge içi ulaşım servisimiz saat 08: 00 ile 17: 00 saatleri arasında hizmet verecektir. OSBÜS ilk kalkış durağı olan 1. OSB'deki Polis Merkezi yanından hareket ederek, güzergah içindeki 19 durakta ortalama 1 dakika konaklayarak 4. OSB'de bulunan Ortadoğu Fuar Merkezi yanı Araban çıkışı son durağı olmak üzere gidiş- geliş seferler yapacaktır. OSBÜS durakları, belediye otobüs durakları altında tabela ile belirlenmiş olup ayrıca birkaç noktaya ilave durak yerleri oluşturulmuştur" şeklinde konuştu.

Diğer OSB'lere de bu çalışmanın örnek olması gerektiğini vurgulayan Köken, "OSB çalışanlarına faydalı olacağını düşündüğümüz OSBÜS, halkımıza ve Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kazasız seferler dilerim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osb'den Bir İlk Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement