OSBİAD İlk Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

OSBİAD İlk Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

OSBİAD İlk Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği 1. Olağan Genel Kurul'unda, Genel Başkanlığa UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım seçildi.

30.12.2013 16:53  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği (OSBİAD) 1. Olağan Genel Kurul'unda, Genel Başkanlığa UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım seçildi.

Dernek üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımı ile dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda, 2 yıllığına yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimi yapıldı.

Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği (OSBİAD) Kurucu Genel Başkanı da olan Ali Yıldırım, Genel Kurul'un açılış konuşmasında, "Uşak'ta bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin gelişerek, iş adamlarının Uşak'ın gelişmesinde daha etkin bir rol oynayabilmelerini sağlamak ve çalışmalarda bulunmak için kurucu yönetim kurulu arkadaşlarımla kısa sürede derneği kurduk ve ilerleyen günlerde yeni katılımlarla daha zengin bir yapıya kavuşacağız." dedi.

Genel kurulda derneğin kurulma amaçları hakkında bilgi veren Başkan Ali Yıldırım, Ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak, ticari münasebetlerin en iyi ve en verimli şekilde devamını sağlamak, ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla derneği kurduklarını belirterek, OSBİAD'ın Uşağımıza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Genel Kurul sonucuna göre yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşmuştur.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Başkan Ali Yıldırım, Başkan Vekili Mehmet Sesli, Başkan Yardımcıları Barış Altınordu, Metin Çekçek, Cüneyt Uzcan, Metin Dokur, Üyeler Hülya Gedik, Serdar Sağıroğlu, Nail Erdinç Gökmen, Erol Polat, Alper Sarıkılıç, Sedat Uçar, Cumhur Mert, Savaş Özdoğru, Serdar Yangıncı. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ünal Özkaçar, Hakan Özoğul, Hasan Atlıay, Oktay Çelik, Melih Sağcan. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ayhan Türkay, Mehmet Örekşele, Kazım Battal. Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Sait Vakas Yeşil, Anıl Önder, Bilal Altınordu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel OSBİAD İlk Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement