OSBÜK Antalya'da Buluşacak - Son Dakika
Güncel

OSBÜK Antalya'da Buluşacak

OSBÜK Yönetim Kurulu, Antalya OSB Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bahar'ın davetlisi olarak Antalya'ya geliyor.

30.09.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkan ve Yönetim Kurulu, Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar'ın davetlisi olarak Antalya'ya geliyor.

FABRİKA ZİYARETİ

01-03 Ekim tarihleri arasında Antalya'da olacak heyet, 1 Ekim gecesi Akra Barut Otel'de gerçekleşecek Antalya OSB 2014 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni'ne katılacak. 2 Ekim günü Antalya OSB'ye hareket edecek olan OSBÜK yönetimi, önce AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş'yi ziyaret edip fabrikada incelemelerde bulunacak.

YOĞUN PROGRAM

Günün geri kalanında son derece yoğun bir programa sahip olan heyet üyeleri sırasıyla OSBÜK Bölge Müdürleri Komisyonu Toplantısı'nı, OSBÜK Yönetim Kurulu Toplantısı'nı ve Isparta-Burdur- Bucak- Kumluca OSB Başkanları ve OSBÜK Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirecek. Toplantının hemen ardından basın mensuplarının karşısına çıkacak olan OSBÜK yönetimi, gazetecilerin sorularını yanıtlayıp sürdürdükleri çalışmalar hakkında açıklamalar yapacak. Yoğun Cuma mesaisi 7 Mehmet Restoran'da düzenlenecek yemek ile son bulurken heyet 3 Ekim Cumartesi günü Antalya'dan ayrılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel OSBÜK Antalya'da Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement