Osman Gazi Köprüsü'ne Karşı İftar Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Osman Gazi Köprüsü'ne Karşı İftar Yapılacak

Kocaeli'de, ramazanda İzmit Körfezi'nde düzenlenecek tura katılacak vatandaşlar, Osman Gazi Köprüsü manzarasında iftar yapabilecek.

31.05.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de, ramazanda İzmit Körfezi'nde düzenlenecek tura katılacak vatandaşlar, Osman Gazi Köprüsü manzarasında iftar yapabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye iştiraklerinden Antikkapı Restoran, ramazanda "Mehtapta İftar" organizasyonu gerçekleştirecek.

Gruplar ve kurumlara yönelik özel iftar organizasyonları kapsamında, 240 kişilik Atatürk Yolcu Vapuru ile İzmit Körfezi'nde tur düzenlenecek.

Vapur, iftar vaktinden yarım saat önce Marine İskelesi'nden hareket edecek. Yolcular, Dilovası ile Hersek Burnu arasında inşa edilen, dünyanın en büyük orta açıklığına sahip dördüncü asma köprüsü olan Osman Gazi Köprüsü manzarası eşliğinde orucunu açacak.

Ramazan boyunca canlı fasıl müziği eşliğinde, geleneksel iftariyelik, soğuk ve sıcak başlangıçlar, ana yemekler, özel tatlılar, içecekler ile Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetlerinin tadılacağı iftar sofrasının bedeli, kişi başı 45-55 lira arasında olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osman Gazi Köprüsü'ne Karşı İftar Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement