Osman Gökçek'ten Paralel Yapıya Eleştiri: "Eğer Tırnağımın Ucu Kadar Hakkım Geçtiyse Haram Zıkkım... - Son Dakika
Yerel

Osman Gökçek'ten Paralel Yapıya Eleştiri: "Eğer Tırnağımın Ucu Kadar Hakkım Geçtiyse Haram Zıkkım...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, paralel yapıyı eleştirerek, ’’Eğer benim tırnağımın ucu kadar onlara hakkım geçtiyse haram zıkkım olsun” dedi.

18.01.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, paralel yapıyı eleştirerek, "Eğer benim tırnağımın ucu kadar onlara hakkım geçtiyse haram zıkkım olsun" dedi.

Beyaz TV'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Gündem Özel' programına katılan Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, İslamofobi'yi anlattı Paralel yapıya yakın medyanın, Peygamber Efendimize hakaret ederek karikatürize eden Charlie Hedbo'ya destek verdiğini hatırlatan Gökçek, kendisinin de Samanyolu Koleji mezunu olduğunu, geçmişte bu tip durumların bu yapının içerisinde kesinlikle yaşanmadığını söyledi.

Osman Gökçek şu ifadeleri kullandı:

"Okuduğumuz okulda, Peygamberimize hakaret edildiği zaman o hakaret eden insanları savunmayı öğrenmedik. Bu paralel medya şimdi farklı türde hareketler yapıyor. Şimdi o hizmetin içerisinde bir çok arkadaşım var. Ama şimdi hiç biriyle görüşmüyoruz. Allah aşkına içlerine nasıl sindiriyorlar. Şimdi bakıyorum kalkıyorlar Peygamberimize yapılan bu hakaretleri savunuyorlar. Bu olur mu? Ne yapıyorsunuz siz? Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Başörtülü kardeşlerimiz kalkacaklar Peygamber Efendimize yapılan hakaretlerde, paralel medyanın yanında yer alacaklar. Bu olacak bir şey mi? Samanyolu Koleji mezunuyum. Şimdi kalkıyoruz, bu okulun eskiden böyle olmadığını anlatmaya çalışıyoruz. Gerçekte öyle değildiniz. Böyle bir dönüş olabilir mi?"

Osman Gökçek, "Eğer benim tırnağımın ucu kadar onlara hakkım geçtiyse haram zıkkım olsun. Ben ve benim yanımdaki bütün arkadaşlarım da böyle düşünüyor. Ben bunları söyledim diye bu paralel medya bana saldırmaya kalkar. Ama buradan hodri meydan diyorum. Benim de sizinle alakalı konuşacağım, anlatacağım çok şey var. Siz kaldırıp, Peygamberimize hakaret edenleri desteklerseniz bu millet size yazıklar olsun der" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osman Gökçek'ten Paralel Yapıya Eleştiri: 'Eğer Tırnağımın Ucu Kadar Hakkım Geçtiyse Haram Zıkkım... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement