Osmanbükü Çamurdan Kurtuluyor - Son Dakika
Yerel

Osmanbükü Çamurdan Kurtuluyor

Osmanbükü Çamurdan Kurtuluyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin göreve gelmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine yönelik başlattığı yol ve çevre temizliği çalışmaları hızla devam ediyor.

30.04.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin göreve gelmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine yönelik başlattığı yol ve çevre temizliği çalışmaları hızla devam ediyor.

Daha önce Sınırteke, Erbeyli, Yazıdere, Hacıaliobası, Şirindere ve Arpaderesi Mahallelerinde yol yapım bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiren İncirliova Belediyesi Osmanbükü Mahallesi için de kolları sıvadı.

Mahallede bulunan ve yıllardır yapılamayan yaklaşık 2 bin 500 metrekare yolun yapımı için çalışmalar başlatan Başkan Kale; "Belli bir plan ve program kapsamında ilçemiz genelindeki yollarımızın parke taşı döşeme ve kaldırım işlerini gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalar kapsamında daha önce bazı mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına Osmanbükü Mahallemizde de devam ediyoruz" dedi.

2015'TE 45 BİN METREKARE DÖŞENECEK

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak imkanları doğrultusunda her alanda halka hizmet verme gayretinde olduklarını dile getiren Başkan Kale, 2014 yılı içerisinde 17 bin metrekare parke taşı döşeme işi ile yaklaşık 5 bin metrekare de bakım onarım ve tamirat işini gerçekleştirdiklerini söyledi. 2015 yılı içerisinde yaklaşık 45 bin metrekare daha parke taşı ile 10 bin metrekare de bakım onarım tamirat çalışmasını yapmayı planladıklarını belirten Başkan Kale; "Hedefimiz görev süremiz içerisinde ilçemizdeki yolların parke taşı sorunlarını çözüme kavuşturarak vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmak olacaktır" dedi

ŞAHİN'DEN KALE'YE TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz ay içerisinde İncirliova Belediye Başkanı Kale ile bir araya gelerek mahallenin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Osmanbükü Mahalle Muhtarı Ali Şahin, "Mahallemizde çöp konteynırı ve yol sorunu bulunmaktaydı. Başkanımızla yaptığımız görüşmeler akabinde çöp konteynırı sorunu büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu. Bugün de yol yapım bakım onarım ve tamirat çalışmalarının başlamasından dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayız. Şahsim ve mahallemiz adına Başkan Kale'ye ve ekibine teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmanbükü Çamurdan Kurtuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement