Osmancık Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Osmancık Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

Osmancık Belediyesi\'nde Devir Teslim Töreni

30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı seçilen Hamza Karataş düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı.

02.04.2014 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı seçilen Hamza Karataş düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, 5 yıl boyunca ilçeye önemli hizmetler yaptıklarını belirterek yapılan hizmetlerin Ak Belediyecilik anlayışı ile yeni dönemde de devam edeceğine inandığını söyledi.

İlçenin temel problemlerini çözecek hizmetlere imza attıklarını dile getiren Yazıcı; "Halkımızın teveccühü ve Başbakan'ımızın takdiri ile 5 yıl ilçenin temel problemlerini çözecek hizmetlere imza attık. İlçenin tarihi alt yapı problemini çözerek sıcak asfaltın ihalesini yaptık. Bizim belediyemiz SGK, Maliye gibi kurumlara kamu borcu olmayan az sayıdaki belediyelerden birisidir. Yalnızca alt yapı ve diğer hizmetler için aldığımız borçları ödüyoruz. Ayrıca 5 yıl boyunca hizmetlerimizi aksatmadan yürüttük, aynı şekilde Hamza Bey'de aksatmadan yürütecektir. Gerek bilgi ve tecrübemizle gerek se manevi olarak Hamza Bey'in ve partimizin sürekli yanındayım. Biz bu birlikteliği devam ettireceğiz, güzel hizmetlerin devamını birlikte gerçekleştireceğiz inşallah." dedi.

YATIRIMLAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

30 Mart seçimlerinde halkın kendisine verdiği yetkiyi halkı mahcup etmeden hizmete dönüştüreceğini ifade eden Belediye Başkanı Hamza Karataş ise, Başkan Yazıcı'ya ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Osmancık Belediyesinin yarım kalan çalışmalarının kaldığı yerden devam ettirileceğini ifade eden Karataş; "Şehrimizin kronik bir sorunu olan alt yapı yatırımı yapıldı. Biz de hizmet bayrağını kaldığı yerden sonuna kadar gecemizi gündüzümüze katarak devam ettireceğiz. Halkımızın yaşam kalitesinin artması, refah düzeyinin yükselmesi ve kentimizin daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için çalışacağız" diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ise seçimlerin Ak Parti için başarı ile sonuçlandığını ifade ederek, ilçeye daha fazla hizmet etme zamanının geldiğini söyledi.

Başkan Yazıcı ve belediye meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kaya; "Bu güne kadar Ak Partili bir aday olarak yoğun bir çalışma yapan Başkanımız, yapılan seçimler sonucunda seçildi. Bundan sonra da partili partisiz, oy veren vermeyen ayırt etmeden, hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi bizim kabul ederek çalışacağız. Milletvekillerimizle, parti teşkilatımızla, genel merkezimizle ortak akılla çalışarak inşallah Osmancık'a hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Devir teslim töreninde Yazıcı, belediyenin resmi mührünü yeni başkan Hamza Karataş'a teslim etti. Karataş da Yazıcı'ya teşekkür ederek çiçek verdi.

Başkan Karataş, törenin ardından makamında tebrikleri kabul ederek belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement