Osmancık Osb Müteşebbis Heyeti Toplandı - Son Dakika
Yerel

Osmancık Osb Müteşebbis Heyeti Toplandı

Osmancık Osb Müteşebbis Heyeti Toplandı

Osmancık Organize Sanayi Bölgesinde 55 sanayi parselinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından, OSB’nin 2016 yatırım programına alınması için talepte bulunulması kararlaştırıldı.

20.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık Organize Sanayi Bölgesinde 55 sanayi parselinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından, OSB'nin 2016 yatırım programına alınması için talepte bulunulması kararlaştırıldı.

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı Kültür Evinde gerçekleştirildi. Toplantıda OSB Müdürü Arif Emre Gökel, müteşebbis heyetini gündemdeki konularla ilgili bilgilendirdi.

Müteşebbis Heyeti imar planlarının onaylanmasının ardından gelinen süreci değerlendirerek OSB'nin 2016 yatırım programına alınması için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından talepte bulunulmasına karar verdi.

Osmancık Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili süreç beklentilerimiz doğrultusunda her hangi bir aksaklığa yer vermeden devam etmektedir. İmar planları 55 parsel olarak onaylandı. Bundan sonraki ilk süreç OSB'nin yatırım programına alınmasıdır. Müteşebbis Heyetimiz toplantıda yatırım programına alınmasına yönelik talep kararını almıştır. Yatırım programına alınmasının ardından alt yapı çalışmaları başlatılacaktır" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Osb Müteşebbis Heyeti Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement