Osmancık Osb'nin İmar Planı Onaylandı - Son Dakika
Yerel

Osmancık Osb'nin İmar Planı Onaylandı

Osmancık Osb\'nin İmar Planı Onaylandı

Çorum’un Osmancık ilçesinde kurulan Organize Sanayi Bölgesinin imar planları Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylandı.

05.10.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesinde kurulan Organize Sanayi Bölgesinin imar planları Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylandı.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, imar planlarının onaylanması ile birlikte alt yapı sürecinin başlatılacağını belirterek "Osmancık Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanarak yatırımcılara bir an önce yer tahsisine başlanması için süreci hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. OSB'nin kuruluşunun tamamlanmasının ardından imar planları hazırlanarak bakanlık onayına sunulmuştu. Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı imar planlarını onayladı. Alt yapı yatırımlarının 2016 yatırım programına alınması için girişimde bulunuldu. Alt yapının da tamamlanması ise yatırımcılara yer tahsisine başlanacak" dedi.

OSB'DE YATIRIMCILARA 55 ADET ARSA

OSB alanında yatırımcılar için 55 parsel ayrıldığını belirten Başkan Karataş "Şehrimize yeni fabrikaların kazandırmış olacağız. Dolayısı ile yeni istihdam alanları açılmış olacak. İmar planlarının onaylanmasıyla OSB alanında yatırımcılarımız için 55 adet arsa ayrılmıştır" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Osb'nin İmar Planı Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement