Osmancık Pazarcılar Derneği'nde "Kadir Sarı " Dönemi - Son Dakika
Güncel

Osmancık Pazarcılar Derneği'nde "Kadir Sarı " Dönemi

Osmancık Pazarcılar Derneği\'nde "Kadir Sarı " Dönemi

Çorum'un Osmancık ilçesi Pazarcılar Derneği Olağan Genel Kurulu'nda Kadir Sarı başkan seçildi.

28.04.2015 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Kadir Sarı "Yağmur, çamur demeden, yaz kış demeden tezgahını açan halkımıza hizmet sunmak isteyen ve sunan tüm pazarcı arkadaşlarımıza Osmancık pazarcı esnafına ve Osmancık'a yeni yönetim hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Sarı "Osmancık Pazarcılar Derneği olarak elimizden geldiğince hem küçük esnafımıza ve pazarcılarımıza aracı kurum olmaya çalışacağız, hem de gücümüzün yettiğinceBelediye Başkanımız Sayın Hamza Karataş ve belediyemizin de desteğiyle esnafımızın sorunlarını çözmeye çalışacağız. Osmancık belediyesi ile yaptığımız organize işbirliği sayesinde alınan kararları uygulayan herkese teşekkür ediyor, pazarcı esnafına ve Osmancık halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Sarı şöyle devam etti: "Perşembe günleri kurulan sebze pazarımızda bir düzensizlik ve eksiklik olduğunu hepimiz biliyoruz. Belediye Meclisimiz Pazar yerinin düzenlenmesi konusunda oldukça kararlı. Dernek yöneticileri ile bir araya gelerek sebze pazarımızın düzenlemesini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Pazar yerinde sorunları çözüyoruz. Dikkat ederseniz artık tüm tezgahlarda fiyat etiketini zorunlu hale getirdik. Pazarcı esnafının bağırarak müşteri çekmesine yasak getirdik. Herşey Osmancık halkımıza daha iyi hizmet verebilmek içindir. "dedi.

Pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar, pazarcıların hazırladığı portakal, elma, domates, salatalık, kabak, fasülye, patates, muz, çilek, gibi aklınıza gelebilecek her türlü sebze ve meyvelerdeki etiketleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Başkan Sarı bu uygulamaların her hafta devam edeceğini söyledi.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık Pazarcılar Derneği'nde 'Kadir Sarı ' Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement