Osmancık Spor:1 Ladik Belediyespor :3 - Son Dakika
Güncel

Osmancık Spor:1 Ladik Belediyespor :3

Osmancık Spor:1 Ladik Belediyespor :3

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde oynanan futbol müsabakasında 3 puan konuk takım Ladik Belediyespor'un oldu.

04.10.2015 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligde Çorum temsilcisi Osmancık Spor dün kendi evinde ağırladığı Ladik Belediye Spora 3-1 mağlup oldu.

2015-2016 Futbol sezonunda Çorum'u temsilen BAL liginde mücadele eden Osmancık Spor ligin ikinci maçında Osmancık Şehir Stadında Ladik Belediye Sporu ağırladı. İlk hafta Soğuksu Yenice Sporla oynadığı karşılaşmayı kazanarak lige üç puanla başlayan Osmancık Spor maça mutlak üç puan hedefinde çıktı. Osmancık'taki ilk BAL ligi maçı olması dolayısıyla maça taraftarların ve sporseverlerin ilgisi oldukça fazlaydı. Tribünleri dolduran Osmancıklı sporseverler Osmancık Spora destek olmak için yerlerini aldılar.

Maçı Trabzon ve Giresun bölgesi hakemlerinden Tolga Akköse, Helim Aksoy ve Serkan Yücel hakem üçlüsü yönetirken müsabakanın 4. Hakemi ise Ekrem Koç oldu. Maçın gözlemcisi olarak Mehmet Konar görevlendirildi.

Takımlar sahaya şu onbir ile çıktılar.

Osmancık Spor

Muhammed Zaid, Turgay, Ahmet Anıl, İlker,
Oğuzhan, Mahir, Furkan, Onur, Emrecan, Yasin, Hüseyin.

Ladik Belediye Spor

Ömer, Ayhan, Emre, Kaan, Yasin, Mesut, Nurettin, Murat, Kahraman, Hasan Vehbi, Nevzat.

Saat 15.00'da ilk düdükle birlikte maça başlayan Osmancık Spor saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyet için başladı maça. Ancak rakip takım BAL liginin çok güçlü ekiplerinden birisi olan Ladik Belediye Spordu. Müsabakanın ilk dakikalarında Osmancık Sporda şanssızlıklar peş peşe geldi. 7. dakikada Yasin Tüzün rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Yaklaşık beş dakika Yasin'in tedavisi devam etti. Osmancık Spor sahada 10 kişi mücadele ederken 12. Dakikada köşe vuruşundan gelen topu Ladik Belediye Sporda Murat Bilgin kafa vuruşu ile Osmancık Spor kalesine gönderdi ve Ladik maçta 1-0 öne geçti.

Golden iki dakika sonra 14. Dakikada daha ilk golün golün şokunu atlatamayan Osmancık Spor sağ kanattan Ladik Belediye Sporun geliştirdiği atakta kaleci Muhammed Zaid ceza alanı çaprazında topa hamle yaparken Ladik Belediye Sporda Nurettin kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. 26. Dakikada Osmancık Spor zorunlu bir oyuncu değişikliğine gitti. Maçın başında sakatlanan Yasin oyuna devam edemeyince yerini Eren Öztürk'e bıraktı. Şanssızlıklar Osmancık
Sporun yakasını bırakmadı. 34. Dakikada kaptan Turgay rakibiyle girdiği pozisyonda yerde kaldı ve devam edemeyince yerini Eray'a bıraktı. İlk yarı çok sert bir oyun sergileyen Ladik Belediye Spor yaptığı sert faullerle oyun oynama şansı bırakmadı Osmancık Spora ve iki oyucusunu sakatladı. İki oyuncu değişiklik hakkını zorunlu kullanan Osmancık Spor maçın ilk yarısını 2-0 yenik kapatarak soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıya Osmancık Spor daha istekli ve hırslı başladı. Gol ya da goller bulmak için oyunu Ladik Belediye Spor yarı alanına yıktı. Osmancık Sporun geliştirdiği ataklar 67. Dakikada meyvesini verdi.

Furkan Karakuş'un köşe vuruşunda ceza alanı içerisinde Mahir dokundu ve fark bire indi. 1-2 72. Dakikada Ladik Belediye Spor iki değişiklik hakkını birden kullanarak Kahraman yerini Özcan'a Nevzat ise yerini Fİkretcan'a bıraktı. Son değişiklik hakkını 76. Dakikada kullanan Ladik'te Murat-Miraç değişikliği yaşandı.

85. dakikada Ladik Belediye Spor 3. Golü buldu. Hasan Vehbi kendisine gelen topu kaleci Muhammed Zaid'in üzerinden aşırarak skoru Ladik lehine 3-1'taşıdı. Maçın son bölümlerinde sinirler biraz gerildi.

İkili mücadele sonrası Osmancık Sporda sonradan oyuna dahil olan Samet Bayrak ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakada başka gol olmayınca maç 3-1 Ladik Belediye Sporun üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maçı izlemeye gelen taraftarlar arsında Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili adayı Aybüke Topçubaşı Ekici'de tribündeki yerlerini alarak Osmancık Spora destek oldular.

HABER:Mustafa ULUSOY




Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık Spor:1 Ladik Belediyespor :3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement