Osmancık'ta At Yarışları - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta At Yarışları

Osmancık\'ta At Yarışları

Çorum Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği tarafından Osmancık'ta at yarışları düzenlendi.

01.06.2015 10:51  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği tarafından Osmancık Adatepe mevkisinde 12 kategoride düzenlenen at yarışları siyasilerinde katılımı ile yoğun ilgi gördü.

Yarışlara Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, CHP Milletvekili Tufan Köse, MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Aybüke Topçubaşı, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve ilçe teşkilatları, MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve ilçe teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve yarışseverler katıldı.

Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği Başkanı Muzaffer Ayna yarışların sonunda yaptığı açıklamada, "Osmancık'ta dernek olarak düzenlediğimiz yarışlara katılım çok yüksek oldu. Türkiye'nin hemen her bölgesinden gelen atlar başarılı bir şekilde yarışlarını gerçekleştirdiler. 100'ün üzerinde atın katıldığı yarışların yapılmasında katkı sağlayan Osmancık Belediyesi'ne, iş adamlarımıza, siyasi parti milletvekili adayları, ilçe temsilcilerine ve esnaf arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yüzümüzün akıyla gerçekleştirdiğimiz bu yarışta Osmancık Halkı farklı bir pazar günü geçirdi hem de şehir dışından gelen binlerce insan Osmancık ekonomisine azda olsa katkı sağladı." dedi.

Türkiye genelinde Arap atlarıyla yarışlarda kupa alan Salih Osman Fındık'ın atı buyarışmada da yine birinci oldu.

At yarışında ödül töreninin ardından Atlı Spor Kulübü Derneği bu yarışmalara destek ve veren tüm sponsorlara plaket verdi.
HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta At Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement