Osmancık'ta Bir İlk "3D HOME DESİGN" açıldı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Bir İlk "3D HOME DESİGN" açıldı

Osmancık\'ta Bir İlk "3D HOME DESİGN" açıldı

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde 3 boyutlu gerçeğini aratmayan Doğa Manzaralı Duvar uygulamaları ile süsleme yapan işyeri dualarla açıldı.

03.05.2015 01:27  Güncelleme: 01:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde 3 boyutlu gerçeğini aratmayan Doğa Manzaralı Duvar uygulamaları ile süsleme yapan "3D HOME DESİGN" İSİMLİ işyeri dualarla hizmete açıldı.

Osmancık ilçesi Osmancık Ulucamii Mahallesi Yavuz Selim Sokak No:12/B adresinde, Yeşilin temizliğini ve mavinin huzurunu 3 boyutlu manzaralı duvar uygulamalarını evinize getiren 3 boyutlu ve gerçeğini aratmayan Doğa Manzaralı Duvar uygulaması ile süsleme yapan işyeri, yapılan dualarla hizmete açıldı.

Açılışa Osmancıklı esnaflar, iş adamları, eş, dost hısım akraba ile çok sayıda vatandaş katıldı. Osmancık Ulucami din görevlilerinin yaptığı duanına ardından açış kurdelesini Ayhan Akdağ ile İsmail Şaka kesti.

İş yeri sahibi tasarımcı Sakin Sever : "Eğer değişiklik istiyorsanız, zevkinize düşkünseniz, kasvetli ve sıkıcı salon ve odalarınızın bilhassa çocuk odalarınızın görüntüsünü havasını HOME DESİGN sizin için 3 boyutlu (3 D) duvar uygulaması ile tazeleyin"dedi.

Sever, "Evinizi zevkinize göre rengarenk isterseniz deniz manzarası, orman manzarası 60 bin çeşit manzara içinden duvar kağıtları seçerek süsleyin. Tavan Gergi uygulaması veya 3D gergi Duvar Uygulaması yapalım, Eninize gelen misafirleriniz ve evdeki çocuklarınız bu manzaraya bakıp hayaller kursun, siz de huzur bulun.

Ey! anne ve babalar işte fırsat ayağınızda. En değerli varlığınız çocuğunuzu mutlu etmek isterseniz hemen bizi arayın gelin görüşelim. Çocuk ve bebek odalarına özel tasarlanmış cıvıl cıvıl duvar kağıdı uygulaması yapalım. Hem çocuğunuz hemde siz mutlu olun" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Bir İlk '3D HOME DESİGN' açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement