AK Parti'li Uğur 7 Bin Kişiye Hac Yemeği Verdi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Uğur 7 Bin Kişiye Hac Yemeği Verdi

AK Parti\'li Uğur 7 Bin Kişiye Hac Yemeği Verdi

AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Uğur, Osmancık halkından 7 bin kişiye hac yemeği verdi.

24.08.2013 10:54  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık'ta Hacı Adayı Belediye Meclis Üyesi 583 Yıllık Tarihi Tarihi Koca Mehmet Paşa Camii (İmaret Camii)' de 7 Bin Kişiye Hac Yemeği Verdi

Osmancık' ta kutsal topraklara gidecek olan Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı, AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Alaattin Uğur (Çöl), Hac öncesi 583 Yıllık Tarihi Koca Mehmet Paşa Camii (İmaret Camii)'inde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif Okutarak, dualar yapıldı. Namaz sonrası 7 Bin kişiye geleneksel olarak yürütülen hac yemeği verdi.

Osmancık İlçesi'nde bu yıl Hacca gidecek olan hacı adaylarından AK Parti Osmancık belediye Meclis Üyesi Alaattin Uğur Osmancık Halkından 7 Bin Kişiye Hac yemeği verdi.

Yemeğe; AK Parti Çorum il yönetimi, çevre ilçelerin belediye başkanları, Osmancık Eski Belediye Başkanı Çorum Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) il koordinatörü Emin Serdar Kurşun, Osmancık Garnizon Komutanı jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, CHP Osmancık ilçe başkanı Sadık Eker, MHP Osmancık ilçe başkanı Yusuf Başkemer, bürokratlar, sivil toplum örgütleri başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Şimdiye kadar ilçede bu kadar kişinin bir araya geldiği yemek olmadığını kaydeden katılımcılar, Kazanlarla sadece 1 Aşçı tarafından yapılan yemekler self servis olarak 3 koldan, 3 değişik yerden servis edildi. Kimse mağdur olmadı. İzdiham yaşanmadı diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Güney Mahalle Çorum Caddesi' nde bulunan 583 Yıllık Tarihi Koca Mehmet Paşa Camii (İmaret Camii)'nin çevresinde bulunan cadde ve sokaklar araç parkına döndü. Binlerce araç yollara sıralandı. Vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamadı.

Yemek sonrası yemeğin duasını da kendisi yaparak, bir açıklama yapan AK Parti Osmancık belediye Meclis Üyesi Alaattin Uğur hacca gitmeden önce tüm sevenleriyle bir araya gelmek ve vedalaşarak helallik almak için yemek verdiğini kaydetti.

Uğur; İnşallah kutsal topraklara gider ziyaretlerimi yapıp hacı olarak inşallah sağ salim gider dönerim. Bir de tüm hacılarımıza iyi yolculuklar diliyorum, inşallah onlarda sağ salim gider ve dönerler. Allah' ü Teala inşallah hacılıklarımızı kabul eder." Dedi.

Hacca gidecek olan Alaattin Uğur yemeğe katılanlarla tek tek ilgilenerek, katıldıkları için teşekkür edip, helallik istedi. 15 gün içerisinde Hac'ca gideceğini vurgulayan Uğur, "15 gün içerisinde benden alacaklı olanlar gelsin alacakları varsa alsınlar. Helalleşelim, şimdiye kadar hatalarım olduysa hepinizden özür diliyorum." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'li Uğur 7 Bin Kişiye Hac Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement