Osmancık'ta "Hasbihal Cafe" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta "Hasbihal Cafe" Açıldı

Osmancık\'ta "Hasbihal Cafe" Açıldı

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde bambaşka otantik bir mekan "Hasbihal Cafe" yapılan dualarla hizmete açıldı.

31.01.2015 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Ünsal Aksan'ın sahibi olduğu bambaşka otantik bir mekan "Hasbihal Cafe" yapılan dualı açılışla hizmete girdi.

Osmancık Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sahil Park Yolu Yeni Köprü karşısında, Osmancık Kent Konseyi Başkanı Şeyhhasan Camii İmam Hatibi Ayhan Yılmaz Eravcı'nın dua ederek açılışını yaptığı "Hasbihal Cafe" yoğun katılımla hizmete girdi.

Ünsal Aksan tarafından açılan işletme de her türlü kahve çeşidi, soğuk–sıcak içecekler, hamburger ve pizza çeşitleri, börek çeşitleri, nugget menü, patates cips, her türlü aperatif yiyecek çeşitleri, hamur işleri, börek, çörek, pıt pıt, bazlama, katmer vs ile tatlılar konusunda iddialı. Değişik kahve çeşitleri, serpme ve açık kahvaltının olduğu mekanda aperatif ve tatlı türlerinin özel olduğunu belirten İşletme Sahibi Aksan, " Kahvaltımız özel, tatlı konusunda ise kahve spesiyalleri yanında sunulan tatlılarımız mutlaka tatmaya değer. Kahve çeşitleri ile nezih, sakin ve huzurlu bir ortamda halkımıza hizmet vereceğiz, özel tatlarımızı denemeleri için tüm Osmancıklıları davet ediyoruz. " Enfes bir kahvaltıyla güne güzel başlayın" dedi.

Ünsal Aksan'ın sahibi olduğu açılışı yapılan bu bambaşka otantik bir mekan "Hasbihal Cafe" her yaştan insana dinlenme, eğlenme, hoşçavakit geçirmek için nezih bir ortamda, tertemiz bir işyeri olarak soğuk ve sıcak içecekler, tamamen hijyenik şartlarda hidrojenize ve trans yağ kullanmadan yapılan haşhaşlı çörekler, her türlü börekler, sütlü ve tereyağlı incecik katmerler, lavaş, sütlü tatlılar, sigara böreği, patates kızartması, her türlü soğuk salatalar, turşu aklınıza gelebilecek her türlü binbir çeşit yiyecek ikramı ile vatandaşlara hizmet verecek.

Aksan; Bu hizmetler sadece mekanda değil bir telefonla anında ev ve işyerlerine de servis edileceğini ve özel günlerde de müşterilerine hizmet vereceklerini belirtti.

"Hasbihal Cafe" sahibi Ünsal Aksan "davetimizi geri çevirmeyerek açılışa katılan tüm eş, dost, hısım akraba, arkadaş ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta 'Hasbihal Cafe' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement