Osmancık'ta Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Ödüller Sahiplerini Buldu

Osmancık\'ta Ödüller Sahiplerini Buldu

Çorum Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü "Polise Genç Bakış" konulu Resim ve Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

14.11.2014 23:09  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ödül töreni düzenlernerek "Polise Genç Bakış" konulu Resim ve Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan 25.02.2014 - 01.04.2014 tarihleri arasında düzenlenen "Gelecek Çocuklarla Şenlenecek" faaliyetlerinden biri olan Polise Genç Bakış konulu Resim ve Şiir yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Osmancık ilçe Emniyet Müdürlüğündeki yapılan ödül törenine dereceye giren öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Çorum İl genelinde yapılan değerlendirmeler sonucunda Resim dalında yarışmaya katılan Osmancık Atatürk Ortaokulundan Cemre Yılmaz birinci olurken , Sefa Bozkurt İkinci ve Hilal Nur Usta üçüncü oldu.Yine Şiir dalında birinci olan Osmancık Atatürk Ortaokulundan Öykü Kaya 'ya Osmancık ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan ödül töreninde ödüllerini Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan verdi.

Osmancık Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği memurlarının da hazır bulunduğu törende birincilere Bisiklet, ikincilere Fotoğraf Makinesi, üçüncülere ise Kol Saati olmak üzere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ödül töreninde Polis ablaları ve ağabeyleri ödül kazanan öğrencilerle sohbet ederek konu ile ilgili yarışmaya katıldıkları resmi yaparken, şiiri okurken neler hissettiklerini ve polisin kendileri için neler ifade ettiği sorusununa yönelik duygularını anlattılar. Her hallerinden çok heyecanlı görünen öğrenciler kendi gözlerindeki polisi tasvir ederek anlattılar.








Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement