Osmancık'ta Okçuluk ve Trap Yarışları - Son Dakika
Yerel

Osmancık'ta Okçuluk ve Trap Yarışları

Osmancık\'ta Okçuluk ve Trap Yarışları

Çorum’un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen Pirinç Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında ok atıcılığı ve trap yarışmaları düzenlendi.

28.09.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen Pirinç Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında ok atıcılığı ve trap yarışmaları düzenlendi.

Osmancık Kara Avcılar Derneği üyelerinin katıldığı trap yarışmasında havaya fırlatılan 10 traptan tamamını vuran Emrah Şen birinci olurken, Yasin Yetim ikinci, Ahmet Şaşkın üçüncü oldu.Osmancık Okçuluk Spor Kulübü tarafından düzenlenen ok atıcılığı yarışması ise iki kategoride gerçekleştirildi. Yıldızlar kategorisinde Didar Betül Kantarcı, minikler kategorisinde ise Baki Arslan birinci oldu.

BAŞKAN KARATAŞ'TA ATIŞ YAPTI

Trap ve okçuluk yarışmalarında ilk üç dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Hamza Karataş tarafından verildi. Ödül törenin ardından Başkan Karataş'ta ok ve trap atış yaptı.

Okçuluk ve avcılığın Türk kültüründe önemli yeri olan sporlar olduğunu dile getiren Başkan Karataş, "Festivalimize renk katan sporcularımıza gösterilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Centilmence bir yarışma oldu. Avcılık önemli bir spor. Biz de bu sporu teşvik etmek amacı ile festivalimiz kapsamında böyle bir yarışma düzenledik. Ayrıca ilçemizde yeni gelişmeye başlayan okçulukta sporcularımızın kendini geliştirdiğini görmek bizleri mutlu etti. Her iki spor dalında da ilçemize ulusal başarıların kazandırılmasını ümit ediyoruz" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık'ta Okçuluk ve Trap Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement