Osmancık'ta OSMİAD'tan Seminer - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta OSMİAD'tan Seminer

Osmancık\'ta OSMİAD\'tan Seminer

Çorum Osmancık İş Adamları Derneği (OSMİAD) tarafından üyelerine, satış ve pazarlama üzerine kişişel eğitim semineri düzenlendi.

26.03.2016 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabancı Holding eğitimcilerinden Mehmet Temel tarafından OSMİAD adına Osmancık'ta eğitim semineri verildi.

Seminerde eğitimci uzman Mehmet Temel katılımcılara ticarette başarı hedefleri, tüketici algısı, yenilikçilik ve satış stratejisi gibi konularda görsel ve kendine özgü anlatımıyla eğitim verdi.

OSMİAD Başkanı Sakin Bilge Seminer programında yaptığı konuşmada: Dernek üyelerine ticari gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla, satış ve pazarlama üzerinde daha iyi bir bilgi edinmeleri için eğitim semineri düzenlendiklerini" belirtti.

Dünyadaki gelişmelerden en çok ticaretin etkilendiğini kaydederek "İş adamlarımız için ticaret konusunda bir eğitim semineri düzenledik. Türkiye'deki önemli ticaret eğitimcilerinden birisi olan Mehmet Temel hocamız konuğumuz oldu. Bu eğitimin iş adamlarımız için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü internet çağıyla birlikte dünya ayrı bir hız kazandı. Ticaret dahil olmak üzere hayatı etkileyen her şey hızla gelişmeye başladı. İş adamlarımızın gelişimin hızına ayak uydurabilmesi, aynı oranda ticaretlerini geliştirebilmesi ve aynı zamanda da büyütebilmesi için eğitim çok önemli. OSMİAD olarak bu yönde eğitimler düzenliyoruz. İlçemizdeki ticaretin gelişmesine katkı sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Eğitim seminerine OSMİAD Başkanı Sakin Bilge ile Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra farklı sektörlerin temsilcileri katıldı.

OSMİAD yönetim kurulu olarak , Seminere davetimizi kırmayıp gelen Uzman Eğitimci Mehmet Temel'e, Osmancık İş Adamları Derneği üyelerimize ve katılan misafirlerimize Teşekkür ederiz.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta OSMİAD'tan Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement